iPhone 11'den S24 FE geçilir mi?

Selam, öncelikle 7 aydır 11 kullanıcısı olarak sadece şunu söyleyebilirim, kardeşimde S23 FE var, belki konu ile alakasız ama özellikle şarjı düşük seviyelere geldiğinde çok donma kasma yaptığını söylüyor. Bana kalsa güzel telefon S23 FE ama kardeşimi bezdirdi. Böyle bir olasılığı araştırın derim almadan önce, yoksa almayın demiyorum çok özellikli ve güncel bir telefon S24 FE.

Selam, öncelikle 7 aydır 11 kullanıcısı olarak sadece şunu söyleyebilirim, kardeşimde S23 FE var, belki konu ile alakasız ama özellikle şarjı düşük seviyelere geldiğinde çok donma kasma yaptığını söylüyor. Bana kalsa güzel telefon S23 FE ama kardeşimi bezdirdi. Böyle bir olasılığı araştırın derim almadan önce, yoksa almayın demiyorum çok özellikli ve güncel bir telefon S24 FE.

S23 FE konusunda bende katılıyorum arkadşla bir ara fotoğraflara girdi öyle bir kasıldı ki öyle sorunu ben de fark ettim

Eğer şarjı %15'in altına falan düştüğünde kasıyorsa Android cihazlarda normal diye biliyorum. Benim S20 FE'de falan da oluyordu %10'un altına düştüğünde FPS'i 15'e kısıtlıyor sanki. Bu sorun bir tek Xiaomi'lerde olmuyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı