iPhone 11'den S24'e geçilir mi?

2. el olarak pek bir değeri olacağını sanmıyorum. Paranızı gömeceksiniz haberiniz olsun. Telefonlar özelinde bakarsak kesinlikle geçilir. 2 cihaz arasında farklar baya mevcut. iPhone 11, S24'ün dengi değil.
Yanlışsınız S24 7 yıl boyunca destek görecek bir cihaz bu yüzden ikinci el piyasası daha iyi olacak. Cihazı alırken de İphone 15'e göre daha fazla para verecek, yani ikinci elde daha gala fiyata satacak diye alırken zarar edecek.

Yanlışsınız S24 7 yıl boyunca destek görecek bir cihaz bu yüzden ikinci el piyasası daha iyi olacak. Cihazı alırken de iPhone 15'e göre daha fazla para verecek, yani ikinci elde daha gala fiyata satacak diye alırken zarar edecek.

Hayır olmayacak güncelleme ömrünün piyasa değeriyle bir alakası yok. Piyasa değerini sağlayan tek etken marka pr ıdır.

Hocam sonuna kadar ciddi zannettim bir an.

Hayır olmayacak güncelleme ömrünün piyasa değeriyle bir alakası yok. Piyasa değerini sağlayan tek etken marka pr ıdır.
Aslinda yeni Samsung modellerinin ikinci el piyasa degeri eskisi gibi berbat degil. iPhone'un piyasasi kadar balon bir piyasa gormedim tabii orasi ayri.

S24 Ulta kulanıyorum ek olarak 14 Pro max ve 15 Pro gibi cihazlarım var ve net olarak S24 Ultra daha iyi buluyorum, hiç unutmam 15-14 Pro Max'i olan iki arkadaşa telefonumu vermiştim çocuk gibi oynamışlardı telefonumla hatta 15'i olan arkadaş telefonunu satıp alamayı düşünüyordu. S24 çok üstün bir cihaz.

Yanlışsınız S24 7 yıl boyunca destek görecek bir cihaz bu yüzden ikinci el piyasası daha iyi olacak. Cihazı alırken de İphone 15'e göre daha fazla para verecek, yani ikinci elde daha gala fiyata satacak diye alırken zarar edecek.
Cihazların 2. el piyasası güncelleme ömrüyle pek bi alakası yok. Ticaret'e böyle bakmayın.

Bunların bir telefon değilde kalp pili gibi görülmesi ekonomimizin özeti aslında. Kime kullanım şekli hangisi daha iyi geliyorsa onu kullanmalı. Yurt dışında en babası 1k dolar ve insanların gram önemsemediği konuda burada fanboyluk falan yapılıyor. Çok acı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı