iPhone 11'e geçilmeli mi?

11 ailesinde senin için doğru cihaz 11 Pro Max. 11 Pro Max alamıyorsan Mate 20 Pro ile devam et.
Kardeşime düz iPhone 11 aldılar beklediği gibi çıkmamış öyle diyor eğer geçmeye karar verirsem telefonları kardeşimle takas edeceğiz.

Orijinal bataryası hala üstünde %86 bataryası. Kardeşimden izin isteyip bi telefonu kurcalamıştım bir ara şarj su gibi akıyor her 2 3 dakikada %1 gittiğini görüyorum.
@EsatKa bende böyle, Apple'ın kendi orijinal bataryası herhangi bir ayar açık olduğundan olabilir mi?

Kardeşime düz iPhone 11 aldılar beklediği gibi çıkmamış öyle diyor eğer geçmeye karar verirsem telefonları kardeşimle takas edeceğiz.

@EsatKa bende böyle, Apple'ın kendi orijinal bataryası herhangi bir ayar açık olduğundan olabilir mi?

Batarya sağlığını unutmuşum pardon, ben %100 pil sağlığı için dedim, IPhone'da pil performansını arttırmak için ayarlar mevcut, onları yaparsanız pil daha iyi gidebilir.

Batarya sağlığını unutmuşum pardon, ben %100 pil sağlığı için dedim, IPhone'da pil performansını arttırmak için ayarlar mevcut, onları yaparsanız pil daha iyi gidebilir.
Sorun değil 😅 dediğiniz gibi yapıp test edeceğim.
Bu arada telefonun görselleri:
IMG_20230519_124604.jpg
IMG_20230519_124633.jpg

Kamerasında koruyucu var ondan öyle. Aşırı kötü duruyor eğer kardeşimle takas edersek çıkaracağım kamera koruyucusunu. Şarj mesela fotoğrafta 27 gözüküyor. 12:46'da çekmişim. Şuan saat 12:50 ve şarj 25 oldu. Üstelik telefonla hiç bir şey yapmamama rağmen sadece ayarlara girdim.

Telefonu çok aktif bir şekilde kullanan birisiniz. Performans ve ısınma konusunda ciddi bir sorun yaşamazsınız. Kameralar fena değildir, ekran Mate 20'den geçtiğinizde farkı fark edersiniz lakin kısa sürede alışırsınız. Batarya konusuna gelirsek İphone 11 pil sağlığı %100 olan batarya ile 1 günü çıkarabiliyor. Ama %86 ile imkanı yok. Gün içinde 1-2 kez şarja takman gerekecektir. Biraz ısrar edip bataryayı yeniletmeye çalışabilirsin.

Orijinal bataryası hala üstünde %86 bataryası. Kardeşimden izin isteyip bi telefonu kurcalamıştım bir ara şarj su gibi akıyor her 2 3 dakikada %1 gittiğini görüyorum.

Çok yoğun kullanıyorum. Bir günde ekran sürem okul olmadığı zaman haftasonları 10 saat falan okul olduğu zamanlarda 6 7 saat. Bazen geceleri bile kullanıyorum bağımlı bir insanım teknolojiye 😅 ayrıca şarj olma süresi de çok önemli.
Açıkçası 2-3 dakikada %1 gitmiyor bende. En azından oyun vs oynamıyorsam. Genel itibariyle sosyal medya vs. ile 6-7 saati rahat çıkarır. Cihaza iTunes üzerinden DFU mode ile sıfırdan yazılım yükleyin. Büyük ihtimal arkaplanda bir şeyler aşırı güç tüketiyor.

Açıkçası 2-3 dakikada %1 gitmiyor bende. En azından oyun vs oynamıyorsam. Genel itibariyle sosyal medya vs. ile 6-7 saati rahat çıkarır. Cihaza iTunes üzerinden DFU mode ile sıfırdan yazılım yükleyin. Büyük ihtimal arkaplanda bir şeyler aşırı güç tüketiyor.
Zaten cihazı ikinci el olarak yeni aldık ve bize sıfırlanmış olarak geldi daha 5 6 gün önce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı