- Makaleler
- 6
İkisinin test karşılaştırmalarını atacaktım fakat SD'nin 5 nanometre, Bionic'in 7 nanometre olduğunu gördüm ki vazgeçtim. Bu bile her şeyi açıklar. Yine de aşağıya bırakayım.
![]()
Apple A13 Bionic vs Qualcomm Snapdragon 888 : Aralarındaki fark nedir?
Qualcomm Snapdragon 888 ile Apple A13 Bionic arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve mobil iÅlemci sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.versus.com
Snapdragon 888 vs A13 Bionic: tests and benchmarks
We put Qualcomm Snapdragon 888 against Apple A13 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Ama tabii ki burada kullanılan donanım ve işletim sistemi etki eder. A13'ün öyle gözükmesinin sebebi büyük ihtimal bu. 20 bini aşkın Android cihaza nazaran her yıl çıkan yalnızca 4 adet iPhone modeline optimizasyon yapmak çok daha kolay.
Epey de A13 bionic SD 888'den daha iyi diye gösteriyor.
Çok kesin yorum yapmak istemem ama NanoReview sitesinin çok da doğru sonuçlar verdiğinden pek emin değilim. Yalnızca A13 Bionic ve Snapdragon 888 karşılaştırmasından dolayı değil, başka karşılaştırmalarda da bana biraz hatalar var gibi geldi. A13 Bionic hala gerçekten işlevsel ve performanslı çalışan bir yonga seti ama bu iki yonga setini hangi açılardan karşılaştırdığımız da önemli. Eğer ikisinin oyun performansı tarafında karşılaştırmamız gerekirse muhtemelen Snapdragon 888 daha iyi sonuçlar verecektir, çünkü Qualcomm'un Snapdragon 860 ve üstünde kullandığı GPU'ları direkt performans vermeye odaklı GPU'lar oluyor ve doğrudan oyun performansına odaklı şekilde optimize ediliyor diye biliyorum.Smartphone Processors Ranking List [2023] - NanoReview buraya göre SD 888 daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.