iPhone 12 alınır mı?

iPhone alınacaksa bana göre sadece işlemciye bakılmalı. Zamanında SE3 alacaktım ama almadım ona bile pişmanım şu an o telefon benim telefonumdan 2-3 yıl daha fazla güncelleme alacak. Çok zenginseniz ve 120Hz ekran için 20 bin lira daha fazla vermek istiyorsanız Pro veya Pro Max alabilirsiniz. IPhone'lerin hepsi aynı zaten tek farkı donanım.

Yok be hocam zenginlikle alakası yok zenginlikle zaten fark ederseniz eskiden iPhone denilince bir ağırlığı olurdu artık asgari ücreet ile çalışan adam bile 16pm alıyor onun dışında SE3e pişman olacak hangi cihazı kullanıyorsunuz anlamadım onun dışında base model ile Pro ve promaxlerde sadece Hz farkı yok ki hocam.

Yok be hocam zenginlikle alakası yok zenginlikle zaten fark ederseniz eskiden iPhone denilince bir ağırlığı olurdu artık asgari ücreet ile çalışan adam bile 16pm alıyor onun dışında SE3e pişman olacak hangi cihazı kullanıyorsunuz anlamadım onun dışında base model ile Pro ve promaxlerde sadece Hz farkı yok ki hocam.
He birde bir tane daha ekstra kamera var sanki çok birşey fark ediyormuş gibi. iPhone 7'den 12'ye geçtim sonra hala SE3 ya da S23 alsaydım diyorum kendi kendime.

He bir de bir tane daha ekstra kamera var sanki çok bir şey fark ediyormuş gibi. iPhone 7'den 12'ye geçtim sonra hala SE3 ya da S23 alsaydım diyorum kendi kendime.

Hocam yalan yok S23 daha güçlü bir cihaz ama SE3 daha kötü onun dışında Pro Pro Max modeller base modellere göre batarya, ek bir kamera, işlemci, ekran, daha hızlı şarj özelliği gibi şeyler sunuyor ve size önerim SS25 zaten yarın çıkıyor çıktığında diğerlerinin fiyatı da düşecektir eskiyi kapında yenile gibi kampanyalardan yararlanmanızı şiddetle tavsiye ederim +

S23 kullanıyorum sadece Instagram ve Snapchat'te paylaşım yapıyorum ve hiçbir farkı yok S22 ve sonraki model cihazlarda bakın derim bu konuya çünkü entegrasyon S22'den sonraki cihazlara geldi.
Hocam ben çift telefon kullaniyorum S23 Plus var bende ve hala ayni problem devam ediyor. Instagram icin konusuyorum snapchat hakkinda bilgim yok.

Ne hocam sosyal medya kalitesi neden bahsediyorsunuz şu konuda kamerası falan mı kötü uygulamalar falan mı kasıyor ne yani sosyal medya olayı telefondan telefona değişen?
Bahsettigim konu şu örneğin bir hikaye atıyorum kalite acayip dusuyor android cihazlarda. IOS’ta bu olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı