@AidenPearce Bir günü çok rahat çıkarır.
Çok teşekkür ederim hocam deneyiminizi paylaştığınız için.@AidenPearce Bir günü çok rahat çıkarır.
Hayır hocam. Satın alınma tarihi önemsiz. Sadece yurt dışına çıkan kişi belirli bir süre içinde giriş çıkış yapmış olması gerekiyor.
Anladım hocam teşekkür ederim. Satın alım diyince ben cihaz odaklı kast ediyorsunuz sandım.İşte hocam 2 ay belirli süre onu demek istedim.
Anladım hocam teşekkür ederim. Satın alım deyince ben cihaz odaklı kast ediyorsunuz sandım.
Sanıyorum ki yurt dışı 13 Pro alacağım. 8 ay kullanım süresi varmış çift sim özelliği ile. Bir süre sonra da Kıbrıs, Gürcistan vb. bir ülkeye tur ile giriş çıkış yapıp kimliğe kayıt yapmayı düşünüyorum.Rica ederim hocam. Yurt dışı almaya karar verdiniz mi?
Sanıyorum ki yurt dışı 13 Pro alacağım. 8 ay kullanım süresi varmış çift SIM özelliği ile. Bir süre sonra da Kıbrıs, Gürcistan vb. bir ülkeye tur ile giriş çıkış yapıp kimliğe kayıt yapmayı düşünüyorum.
Evet hocam bu şekilde düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Aynen hocam 2 simli telefonlarda 240 gün mü ne oluyordu. İlk 120 gün 1. SIM, ğer 120 gün 2. SIM. Sonra da zaten yurt dışına çıkıp kayıt yaptırılır.
Evet hocam bu şekilde düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
İşte hocam 2 ay belirli süre onu demek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.