iPhone 12 ekranına sigara külü düştü

Arkadaşlar, iPhone 12 Pro ekrana sigaranın yanan külü düştü. Fark ettim elimle aldım elim yandı külden. Dedim ulan ekrana bir şey olmasın film de var ekranda. Görünürde bir şey yok, her şey normal ama accayip kafama takıldı. Bir şey oldu mu diye bilgisi olan var mı?

Bir tanıdığım sigarayı telefonunda söndürüyordu.
 
Bir şey olmuş olsa hemen fark ederdin zaten dokunmatikten renklerden vs.. Senin gördüğün herhangi bir sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur.
 
Etkisini bir tek sen göreceksin hocam yapacak bir şey yok. Sen yine çekip atmaya çalış bir. Bir de göstermekte fayda var ne olur ne olmaz. Muhtemelen bir şey olmamıştır.

Bir şey yok gibi hocam ya filmde vesaire filmi değiştireceğim yine de Apple da gitmişken gösterip sorarım ekranı olmadı.
Bir şey olmuş olsa hemen fark ederdin zaten dokunmatikten renklerden vs. Senin gördüğün herhangi bir sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur.

Yok hocam her şey normal gibi.
 
Sigara söndürseniz bile bir şey olmaz, yeni nesil cam ekranlar ısıya karşı daha dayanlıklılar. Jerryrigeverything'in videolarını izlerseniz artık yeni telefonlarda uzun süre ateşe tutmasına rağmen ekranda leke bile kalmıyor.
 

Geri
Yukarı