iPhone 12 hala alınabilir mi?

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim limitlerimi zorlayıp 13 alacağım 12'nin boya soyulması olduğu için vazgeçtim.
 
Ben 10 gün önce pili ve ekranı yenilenmiş bir iPhone 12 satın aldım. Hayatımda ilk defa iPhone kullanıyorum, yazılımına çok yabancı olmamın yanı sıra pil ömrüne alışmakta problem yaşıyorum. Android telefonlar kullanırken %14 ile evden çıkıp işimi halledip döndüğümde telefonun şarjının bitmediğini hatırlıyorum ancak iPhone 12 ile günü bitirmek neredeyse imkansız. Oyun ve performans gerektiren uygulamalar kullanmıyorum. Android telefonların kamerasının yeterli olmadığını düşünerek almıştım ve kamerası beni oldukça memnun etti, cam gibi fotoğraflar almaya başladım. Biraz tercih meselesi, ben sırf merakımdan ve iyi fotoğraf çektiğinden satın aldım. Tabii ki bütçe varsa üst modeller düşünülebilir
 
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim limitlerimi zorlayıp 13 alacağım 12'nin boya soyulması olduğu için vazgeçtim.

İlla iPhone diyorsanız 13 alabilirsiniz lakin donanım olarak iPhone 14'ten daha üstün olan S23'te o civarlarda diye biliyorum.

Ona da göz atın derim. Hem şarjı günü rahat çıkarıyor hem kamerada 14 Pro ile yarışıyor ve macrosu 120 Hz'si var, e daha ne olsun?
 

Geri
Yukarı