iPhone 12 kamera çerçevesi soyuluyor

Elimde 3 tane Apple cihaz var (iPhone 7, 11 ve yurt dışı iPhone 12) maalesef kronik sorun aralıksız kullandığım 11 de çizik dahi yok ama 12'yi daha az kullanmama rağmen kamera etrafı Full soyuk Allah'tan beyaz renkte de çok dert etmiyorum garantisi var ise götürün halledeceklerdir.

Alalı 1 sene oluyor ama kameranın çerçevesi berbat oldu. Ayrıca sol alt kısımında da boya soyulması var. Garantisi 1 sene daha mevcut. Teknik servise gitsem yardımcı olurlar mı? Sonuçta kamera çerçevesini tırnağımla soyacak halim yok.

Apple destek ile görüşüp durumu anlatmanı tavsiye ederim.

Güncelleme: Bugün teknik desteğe gittim Apple bunları garanti kapsamı içine almaz dedi yetkili. Bir de kutudan ilk çıktığında böyle miydi diyor. Be adam böyle olsa bu zamana kadar kalır mıyım zaten. Neyse umarım sizin başınıza gelmez.

Alalı 1 sene oluyor ama kameranın çerçevesi berbat oldu. Ayrıca sol alt kısımında da boya soyulması var. Garantisi 1 sene daha mevcut. Teknik servise gitsem yardımcı olurlar mı? Sonuçta kamera çerçevesini tırnağımla soyacak halim yok.
iPhone 12’de görülebiliyor bu boya atması. Özellikle kırmızı renkte. Elimde bir iPhone 12 mini var (mavi). Onda da ufak olsa var bu sorun. Garanti de bir şansını denemeni öneririm.

Güncelleme: Apple sitesinden canlı destekle konuştum benim Gmail'ime bir dosya eki attı fotoğraf gönderin dedi gönderdim artık sadece sizinle ben ilgileneceğim dedi dosya bende dedi tamam dedim.

2 gün içinde bu fotoğraflardan yola çıkarak size en iyi şekilde yardımcı olacağım falan dedi okey dedik herhalde oluyor bu sefer.

2 gün geçti adam aradı maalesef yardımcı olamıyoruz dedi bende okey yardımcı olamıyorsanız bir daha da Apple marka bir ürün almam almaya çalışana da aldırmam dedim yüzüne kapattım. İlla iPhone alacaksanız iPhone 12 almayın alırsanız da renkli almayın. Ben bu telefonumu satıp Samsung S23 modellerine göz atacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı