Arda Keçeci
Hectopat
Kasaya kirilmaz koruyucu taktiriyorlar ondan taktirsammi daha kotu olmamamasi icin.
Bir işe yarayacağını sanmıyorum. Düzgün kılıf al yeter. Pazardan 50 liralık almamak daha iyi olur diğer türlü sıkıntı oluyor.
Kasaya kirilmaz koruyucu taktiriyorlar ondan taktirsammi daha kotu olmamamasi icin.
ne almaliyim sizceBir işe yarayacağını sanmıyorum. Düzgün kılıf al yeter. Pazardan 50 liralık almamak daha iyi olur diğer türlü sıkıntı oluyor.
Benceli cevap vereceğim çünkü net yanıtı yok bunun. Sağlam sıkı bir kılıf ile uzun süre sorunsuz kullanırsınız. Ucuz ve bol silikonlar kullanmayın bu sürede. Spigen falan işinizi görebilir.suan daha kotu olmamasi icin ne yapmaliyim
kullanıma engel değilse bi sorun çıkmaz. tamamen keyfinize bağlıboyle
degistirmirmicem daha yeni kullaniyorm. zaten 3 hafta oldu
Benceli cevap vereceğim çünkü net yanıtı yok bunun. Sağlam sıkı bir kılıf ile uzun süre sorunsuz kullanırsınız. Ucuz ve bol silikonlar kullanmayın bu sürede. Spigen falan işinizi görebilir.
kullanıma engel değilse bi sorun çıkmaz. tamamen keyfinize bağlı
yanitlariniz icin tesekkur ederimBir işe yarayacağını sanmıyorum. Düzgün kılıf al yeter. Pazardan 50 liralık almamak daha iyi olur diğer türlü sıkıntı oluyor.
Bu kılıfın 12 ye uyumlusu var mı bilmiyorum ama aşırı sıkı bir kılıf ben kullanıyorum. Bu tarz bakabilirsin.ne almaliyim sizce
bu nasilBu kılıfın 12 ye uyumlusu var mı bilmiyorum ama aşırı sıkı bir kılıf ben kullanıyorum. Bu tarz bakabilirsin.
Benceli cevap vereceğim çünkü net yanıtı yok bunun. Sağlam sıkı bir kılıf ile uzun süre sorunsuz kullanırsınız. Ucuz ve bol silikonlar kullanmayın bu sürede. Spigen falan işinizi görebilir.
Boyle.
Degistirmirmicem daha yeni kullanıyorum. Zaten 3 hafta oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.