iPhone 12 mi Samsung S23 mü?

Bütçe
27000
S23 IP14 dengi cihaz. Yanında 12 cihazın esamesi okunmaz.
Hocam ben arefe günü aldım s23 256 GB ve 13le de 14le de karşılaştırdım ki kendim eski bir 15 pro kullanıcısıyım (maddi sebeplerden vites düşürdüm). İnan 15 proyu aratmadı ve 14ten filan daha iyi sonuçlar aldım kamera ve kullanım konusunda

Hocam ben arefe günü aldım s23 256 GB ve 13le de 14le de karşılaştırdım ki kendim eski bir 15 pro kullanıcısıyım (maddi sebeplerden vites düşürdüm). İnan 15 proyu aratmadı ve 14ten filan daha iyi sonuçlar aldım kamera ve kullanım konusunda
128 Gb modelini alacağım bir fark var mıdır ?

Telefonu iki yıl sonra satacağım derseniz iPhone daha iyi olur evet. Uzun süre kullanacaksanız sorun olmaz.
Reis sen ilgileniyorsun diye sana soruyorum umarım iki'de bir rahatsız etmiyorumdur.Samsung'da kronik heralde donmalar kasmalar meydana gelebiliyormuş 3-4 ay sonrasında falan batarya hızlı tükenmeye,oyunlarda kasa alev almaya ve hızlı pil yeme durumu bunlar doğru mudur yoksa kullanıma bağlı olarak değişkenlik gösterir mi ?

andım, seri düzgün bir cihaz

Hala güzel mi cihaz şu anda para elimde iphone 12 mi alayım s 23 128 gb mi

Son düzenleme:
128 Gb modelini alacağım bir fark var mıdır ?

Reis sen ilgileniyorsun diye sana soruyorum umarım iki'de bir rahatsız etmiyorumdur.Samsung'da kronik heralde donmalar kasmalar meydana gelebiliyormuş 3-4 ay sonrasında falan batarya hızlı tükenmeye,oyunlarda kasa alev almaya ve hızlı pil yeme durumu bunlar doğru mudur yoksa kullanıma bağlı olarak değişkenlik gösterir mi ?

Hala güzel mi cihaz şu anda para elimde iphone 12 mi alayım s 23 128 gb mi
Hocam çok özür dilerim, mesajını yeni görüyorum. Ben iPhone 12-13, 14 pro ve 15 pro kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki 12 ve 13ten s23 daha iyi bir cihaz ki siz de bunlarla kıyas sormuşsunuz. Ancak bu geçen süreçte hangi cihaza karar verdiyseniz iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı