Samsung Galaxy S23 mü iPhone 12 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Puahaha en sonunda kendine telefonda bloatware olduğunu ve sistemde optimizasyon namına hiçbir şey olmadığını kabul ettirebilmişsin. Ama sana hiçbir şey göstermicem zaten bariz belli yaşın küçük babanda Samsung'ta personel falandır. iPhone 13 mü A34 mü yazan konuda bile iPhone 13'ü bırakıp A34 önermişsin. Az çok ne olduğun ortada 🤣. Neyse kedi ciğer misali. Alan memnun satan memnun. Alamayan insan olsam bende derim iPhone kötü diye haklısın. En son Xiaomi önerip önerip duruyorsunuz. Gittik en üst model sayılabilecek K60 aldık. Dinlediğim için aklımı seveyim. Şimdi de baktınız MIUI olan Xiaomi çok göze batıyor şimdi de Samsung önermeye başladınız. Hiç birisinin IPhone'a fark attığı falan yok. Zamanında yok IPhone'a saplıyor geçiriyor falan diyordunuz. Telefonda 1-2 güncelleme gelince telefonların alayının işlemcisi oyuna girdiğim daha ilk dakika konser veriyor. Ve sözde 8+ gen 1 olan telefon Allah Allah neden yahu? Neyse gram umurumda değilsiniz :). İfade bırakın işime geliyor benim.

Senin konuştuğun eleman kim?
A34 vs iPhone 13'te nerede savunmuşum A34'ü? :D
Öteki dediklerinden hiçbir şey anlamadım, komik komik konuşuşsun. Ben testleri bekliyorum.
İçinde 1 dakikada kaldırabileceğim bloatware var diye aynı fiyata yarı donanım alacak kadar s*lak değilim ben.
Xiaomi mixaomi bir şeyler anlatmişsın, bir zıkkım anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin konuştuğun eleman kim?
A34 vs iPhone 13'te nerede savunmuşum A34'ü? :D
Öteki dediklerinden hiçbir şey anlamadım, komik komik konuşuşsun. Ben testleri bekliyorum.
İçinde 1 dakikada kaldırabileceğim bloatware var diye aynı fiyata yarı donanım alacak kadar s*lak değilim ben.
Xiaomi mixaomi bir şeyler anlatmişsın, bir zıkkım anlamadım.

Seni ve senin gibileri anlattım işte. Git 2-3 yıl öncesine o zaman durmadan Xiaomi öneren sizdiniz ben değilim.

S20 FE bile iPhone 12'nin arka kamerasını parça pinçik ediyorken sen S23 hakkında ne güzel hikayeler uydurmuşsun böyle.

Bizzat kullanıcısıyla konuştum ve fotoğrafları karşılaştırdık.

Ben geri gitmiyorum, testleri bekliyorum. Bu konuda savunduğum bir şeyden vazgeçmedim. Sabahtan beri mesajlarına "Bana mı diyor" diye sorgu çektim. Kendi kendilerine birileriyle konuşuyorsun sanırım.

Telefonda 1-2 güncelleme gelince telefonların alayının işlemcisi oyuna girdiğim daha ilk dakika konser veriyor. Ve sözde 8+ gen 1 olan telefon Allah Allah neden yahu?

Hadi sana IP 12 ile daha ilk dakikadan bol Throttling'ler.

Screenshot_20231125_135324_YouTube.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, asıl komik olan testler yok hala? Benden test iste 10 tane atayım. Çamur atacağına testleri paylasana?

Hadi sana iP 12 ile daha ilk dakikadan bol throttling'ler.
Eki Görüntüle 2029935
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, asıl komik olan testler yok hala? Benden test iste 10 tane atayım. Ne vereyim fanboyuma? Öyle bir taraflarından uydurup atmak yok.
Alo, çamur atacağına testleri paylasana?

Valla benim de 6. Kez testleri isteyişim herhalde :D Bekliyoruz bakalım.

İster kabul edin ister etmeyin Apple Samsung'dan çok daha iyi ve güven verici bir firmadır. Ayrıca satacağın zaman kolay satılabilmesi, uzun yıllar stabil şekilde kullanılabilmesi iPhone telefonlara tercihi arttırır. Elbette S23 12'den daha iyi donanıma sahiptir. Fakat 2020 yılında çıkmış bir telefon 2023 yılında çıkmış bir telefonla yan yana koyup arada kalınıyorsa burada mesele sadece donanım değildir.

İnsanların algısı ile alakalı. Türkiye'de üretim olmadığı için yurt dışında yüksek fiyat ile gelince elit marka gibi duruyor, hiçbir farkı yok ama.

iPhone ile Samsung yurt dışında rakip ve fiyatları tartışıyor ama Türkiye'de aynı değil iPhone kısmı çok uçuk ve bu fiyatları hak etmiyor. iPhone ekosistemi olayı falan da saçma. iOS daha hafif bir işletim sistemi ama şu anda piyasadaki işlemciler zaten sorunsuz olduğu için hiçbir farkı kalmıyor.

iPhone 13 Pro Max altı Apple modeli bir telefon almak saçma paranı resmen daha iyi tercihler varken israf ediyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı