- Makaleler
- 4
Puahaha en sonunda kendine telefonda bloatware olduğunu ve sistemde optimizasyon namına hiçbir şey olmadığını kabul ettirebilmişsin. Ama sana hiçbir şey göstermicem zaten bariz belli yaşın küçük babanda Samsung'ta personel falandır. iPhone 13 mü A34 mü yazan konuda bile iPhone 13'ü bırakıp A34 önermişsin. Az çok ne olduğun ortada. Neyse kedi ciğer misali. Alan memnun satan memnun. Alamayan insan olsam bende derim iPhone kötü diye haklısın. En son Xiaomi önerip önerip duruyorsunuz. Gittik en üst model sayılabilecek K60 aldık. Dinlediğim için aklımı seveyim. Şimdi de baktınız MIUI olan Xiaomi çok göze batıyor şimdi de Samsung önermeye başladınız. Hiç birisinin IPhone'a fark attığı falan yok. Zamanında yok IPhone'a saplıyor geçiriyor falan diyordunuz. Telefonda 1-2 güncelleme gelince telefonların alayının işlemcisi oyuna girdiğim daha ilk dakika konser veriyor. Ve sözde 8+ gen 1 olan telefon Allah Allah neden yahu? Neyse gram umurumda değilsiniz
. İfade bırakın işime geliyor benim.
Senin konuştuğun eleman kim?
A34 vs iPhone 13'te nerede savunmuşum A34'ü?
Öteki dediklerinden hiçbir şey anlamadım, komik komik konuşuşsun. Ben testleri bekliyorum.
İçinde 1 dakikada kaldırabileceğim bloatware var diye aynı fiyata yarı donanım alacak kadar s*lak değilim ben.
Xiaomi mixaomi bir şeyler anlatmişsın, bir zıkkım anlamadım.
Son düzenleyen: Moderatör: