S23 mü iPhone 12 mi?

iPhone 12 kullanıcısıyım kardeşimde S23 kullanıyor 2 cihazıda kullandım ikisi de güzel oyun olarak ama S23 daha iyi kameraları karşılaştırdım S23 normal model bu arada arka kamera performansı aynı ancak Samsung'un lensleri sayesinde Zoom özelliği var Apple standard modellerde 5X e kadar Zoom destekliyor ön kamerada S23 12'yi geçiyor kısaca ön kamerada S23 iyi arka kamerada eşitler ama uzaktan fotoğraf video çekerim diyorsan S23 öneririm bir de S23 8K video kaydı alabiliyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam 12 4K 60FPS Max 12 megapiksel bir de Samsung 48 megapiksel tabii fotoğraflarda megapiksel yüksekliği kaliteyi arttırdığından bence S23 tercih et ama ekosistem iCloud falan kullanacağım diyorsan iPhone 12 al ama bence iyi bir yenilenmiş tercih et veya 2 yılda bir cihaz değişirim diyorsan mediamart ın telefon kiralama servisi var umarım bilgilendirici olmuştur

Yok hocam ondan değil sırf arkasında elma logosu var diye iPhone kullananlar var da ondan diyorum.

Onu yapanlar sadece para israfı yapıyor ben mesela aktif olarak iCloud kullanıyorum ve bence Google'ın Cloud sistemi olan One mı ne vardı ondan daha iyi olabilir çünkü neredeyse her şeyi kapsıyor oyun kayıtları sağlık kayıtları uygulama kayıtları sonrasında telefonu kır veya kaybet mesela iCloud hemen yeni telefona son arananlara kadar geliyor zamanında Google Drive kullanıyordum dosyaları depolamak için ama kalite düşüşleri oluyordu bazı zamanlarda iCloud da hiç rastlamadım mesela şimdi bir de uygulama falan çıktı Windows'a gayet güzel çalışıyor Apple TV'den film izleme mesela güzel plartform üyeliklerine para vermektense arada film izleyen biri için gayet güzel 4K kaliteye kadar çıkıyor indirmelerde 1080p ancak filmler

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 1 ay içerisinde telefon almayı planlıyorum S23 ve iPhone 12 arasında kaldım. Bütçem maksimum buraya kadar çıkıyor beni yaklaşık 4-5 yıl sorunsuz götürmesi lazım günlük hayat için kullanacağım sosyal medya arada FPS oyunları falan kamera açısında da günlük hayatta iyi olsun yeter extra bir iyi olmasına gerek yok. Forumlarda okuduğuma göre S23 daha çok öneriliyor fakat gende önerilerinizi bekliyorum (Samsung'lar 1-2 yl geçtikten sonra kasmaya başlıyordu bu sorun çözüldü mü IPhone'lar ne kadar geçse de sağlam kalıyorlar) ve şu anda androd bir telefon olan Oppo A52'yi kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır falan kullanıyorum fakat artık donmalar başladığı için değiştirme gereği duydum.

iPhone çok güzel bir deneyim ama S23 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı