iPhone 12 mini şarjı çabuk bitiyor

xenoglasy

Femtopat
Telefonu alalı 6 gün oldu günde 2 defa şarja takıyorum ama geceleri özellikle %20 civarı şarjım bitiyor EasyCep'ten aldım telefonu iade etmeli miyim?
(iOS 18 beta 2 yüklü Apple destek ondan olabilir dedi)

EasyCepe durumu anlat. Çözümünü söylerler eğer mantıklı bulmazsan ve işe yaramazsa iade edersin zaten.

5 saat civarında bir ekran süresi almanız lazım. Muhtemelen kullandıkları pil düşük kalite.

Apple desteğin dediklerini yaptıktan sonra hemen hemen 5 saat sürüyor iyi mi peki bu değer önce ki telefonum Android'di ve 5000 mAh acaba ondan dolayı mı fazla takıntı yaptım.

Yenilenmiş almanız hata zaten bataryası küçük olan bir cihaz ekstra telefonda yan sanayi pil de olabilir iOS18 yüklemişsiniz bir de iade edebiliyorsanız edin.

Parçaları orijinalle değiştiğini EasyCep söylüyor ayrıca telefonun hakkında kısmında gözüküyormuş yan sanayi ise ve iPhone 12 mini sıfırı yok bende ikinci el almak istemedim.

@Yunusdogruu ben bu konunun sahibiyim o hesabımın şifresini unuttum bu ana hesaptan yazmak istedim benim telefon da 14. gününde bataryası tam olarak seninki gibiydi 15. günde şarjı Full doldurmaya rağmen %100'den %16 gibi absürt değerlere düşüyordu tanıdık tamirciye gösterdim o da işlem yaptırma garantisi varsa yoksa da 4 bin liraya anakart şarj entegre değişim ücreti demişti eğer garanti varsa iadeni ver bence.

@hogwartscanavarı kurban bayramında almıştım 20.600 civarı bir şeydi (konunun sahibi benim o yedek hesabım giremiyorum diye buradan yazdım) ayrıca iade ettim telefonu.

Niye Apple mini alıyorsun? Şarj 🪫 sorunu
batarya 🔋küçük boyutun dan kaynaklı .
İos işletim sistemi islemci çok iyi sadece .
Huawei nova serisi samsung tercih et bence .
iPhone 15 alacak butceniz yoksa eger.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı