Küçük olup olmadığına siz değil benim karar vermem gerekli.
Büyük ekran seviyorsundur diye dedim.
Küçük olup olmadığına siz değil benim karar vermem gerekli.
iPhone 11 daha iyi geliyor bu fiyatta.Ancak Android tarafını düşünürdüm ben.Hangisini almak daha mantıklı olur. Aradaki fiyat farkı az değil. Bu kadar para vermeye değer mi? Bir de ekran süreli bakımından hangisi daha iyidir? Sosyal medya kullanımı için yeterli olur mu?
Büyük ekran seviyorsundur diye dedim.
Saçma bir mesaj yazmışsın çünkü karar vermek benim görevim falan diye. İnsanlar öneri veriyor burada.Hahahaha atan arkadaşlar komik olan nedir? Ürünü alacak kişi benim fikir sordum. Ekranının küçüklüğünü dert etseydim zaten konuyu açmazdım.
Saçma bir mesaj yazmışsın çünkü karar vermek benim görevim falan diye. İnsanlar öneri veriyor burada.
Aradaki farka değer, 12 Mini 11'i tokat manyağı yapıyor. Bence 5.5 inç en güzeli bu arada.Öneriyi istememdeki sebep ekranla alakalı değil aradaki fiyat farkı için öneri almak istedim.
Aradaki farka değer, 12 mini 11'i tokat manyağı yapıyor. Bence 5.5 inç en güzeli bu arada.
Hangisini almak daha mantıklı olur. Aradaki fiyat farkı az değil. Bu kadar para vermeye değer mi? Bir de ekran süreli bakımından hangisi daha iyidir? Sosyal medya kullanımı için yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.