iPhone 12 Mini'den S22'e geçilir mi?

Hocam sıkıntı şu 2.el piyasası 16-17 arası adamlar bu yüzden pek yanaşmıyor. Mesela adam şu an caydı üste para veremem deyince.
Hocam aynı hesap piyasa altı 15'e okut 2000 koy güvenilir yerden sıfır al yani. Verdiği telefonun 2.el piyasası afedersin 12-13bin hem 17binlik piyasası olan telefonu alıp üstüne 2000 istiyor. Kazık atıyor.

Hocam aynı hesap piyasa altı 15'e okut 2000 koy güvenilir yerden sıfır al yani. Verdiği telefonun 2.el piyasası affedersin 12-13bin hem 17binlik piyasası olan telefonu alıp üstüne 2000 istiyor. Kazık atıyor.

Bence de hocam şu an nakit satıp almak mantıklı. Gider sıfır kapalı kutu alırım daha iyi olur.

Hocam sıkıntı şu 2.el piyasası 16-17 arası adamlar bu yüzden pek yanaşmıyor. Mesela adam şu an caydı üste para veremem deyince.

Elinizdeki telefon artık ömrünü doldurmuş olsa değiştirin derdim hocam ama hala gideri var elinizdekini satıp almanız şimdilik daha mantıklı, 15'e bile satsanız telefonunuzu üstüne 2-3K yine siz koyup sıfır alabiliyorsunuz S22'yi gerek yok yani bu şekilde 2K verip ikinci el almaya.

8yıl iphone 6 kullandım. Bütün parayı laptoba bastığım için anca 1ay önce XR'a geçebildim. Geçmeseydim bile iphone 6 hala taş gibiydi :D. Samsung'tan bu randımanı alamazsın. İphone fanıyım diye demiyorum iphone gibisi yok.

8yıl iPhone 6 kullandım. Bütün parayı laptopa bastığım için anca 1ay önce XR'a geçebildim. Geçmeseydim bile iPhone 6 hala taş gibiydi :D. Samsung'tan bu randımanı alamazsın. iPhone fanıyım diye demiyorum iPhone gibisi yok.

Hocam o konuda haklısınız IPhone'lar taş gibi. Ama farklı telefonlar kullanmak istiyorum başka bir sebebi yok.

Hocam çok küçük be. Ucuz olmasaydı almazdım (10 liraya aldım)

Realme GT2 kullanıyorum bundan önce de A70 kullandım emin olun çok büyük olunca da bir artısı olmuyor video vs. izlerken yanlardan kocaman boşluklar oluyor. Oyunlar olsun fotoğraflar olsun bazen böyle sanki sünmüş gibi gözüküyor. Eski Note 3'üm ile çektiğim fotoğraflar bazen gözüme çok daha iyi görünebiliyor mesela sırf bu yüzden. Bugün 5.7-6 inç aynı ekran gövde oranında bir Android telefon üretseler elimdekini satıp koşa koşa onu alacağım ama...

Realme GT2 kullanıyorum bundan önce de A70 kullandım emin olun çok büyük olunca da bir artısı olmuyor video vs. izlerken yanlardan kocaman boşluklar oluyor. Oyunlar olsun fotoğraflar olsun bazen böyle sanki sünmüş gibi gözüküyor. Eski Note 3'üm ile çektiğim fotoğraflar bazen gözüme çok daha iyi görünebiliyor mesela sırf bu yüzden. Bugün 5.7-6 inç aynı ekran gövde oranında bir Android telefon üretseler elimdekini satıp koşa koşa onu alacağım ama...

Hocam nasıl desem bende bir Samsung açlığı var ve bu zamana kadar hiç Samsung kullanmadım. Hep OnePlus veya Xiaomi kullandım.

Hocam çok küçük be. Ucuz olmasaydı almazdım (10 liraya aldım)
Dediğim gibi hocam ben olsam şimdiki cihazın pilini değiştirip devam ederdim. iPhone cihazların piyasası çok değer kaybetmiyor, ileride satıp daha üst bir iPhone modeline geçiş yapabilirsiniz. 2,5 yıllık SE 2020 kullanıcısıyım. Bataryasından şikayetçiyim ama performans olarak hala ilk aldığım gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı