iPhone 12 Mini'den X3 Pro'ya geçilir mi?

Sat 11 Pro Max al temiz şarj falan hiçbir derdiniz kalmaz.

Hocam çok pahalı onlar.

Mantıklı bir neden hocam. Amacınız sosyal medya ve kamera ise X3 NFC iyi bir seçim olabilir X3 Pro'yu genellikle PUBG sevdalıları çok tercih ediyor.

Yok oyun için değil oyun oynamıyorum da, sosyal medya, kamera için 12 mini de 3G açıyorum bir gün zor çıkıyor.

iPhone 12 mini modelinden çok daha üst segmente çıkmak mantıklı olur X3 geçmek gereksiz maddiyat ise anlarım onun dışında hiç gerek yok.

Ya önceden ucuza almıştım satsam kardayım her türlü ama 3G açınca akşam bitiyor şarjı 12 mininin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok pahalı onlar.

Yok oyun için değil oyun oynamıyorum da, sosyal medya, kamera için 12 mini de 3G açıyorum bir gün zor çıkıyor.

Ya önceden ucuza almıştım satsam kardayım her türlü ama 3G açınca akşam bitiyor şarjı 12 mininin.
Kamera olarak iPhone 12 serisinden sonra asla tatmin etmez X3 Pro ve o civarda olan modeller.
Minimum S20 FE Snapdragon veya 2. el OnePlus 8 Pro falan geçmeye çalışın.

12 Miniden Pocoya geçmek saçma olur. Sizdeki cihazın durumu iyiyse 8500-9000 civarına satıp 2. El iPhone 11 Pro’ya geçilebilir. Ya da sıfır S21 alınabilir üstüne biraz ekleme yapılarak. 12 Mini bende de var ama bence kötü değil şarjı mobil veride.
vallahi bana dayanmıyor ya bir de iphone kıyamıyorum androidi fırlatırım kenara atarım mesela :D

Arkadaşlar merhaba bende 12 mini var POCO X3 düşünüyorum sizce geçiş mantıklı mı?

Yazılım ve donanım anlamında X3 şu an için tatmin edici olsa da birkaç seneye bütün akıcılığını kaybedecek ki zaten şu an iPhone 12 ile yarışamaz dahi kamera konusuna girmiyorum bile attan inip eşeğe binmektir her anlamda sonuna kadar pişman olursunuz iPhone 12'ye rakip bir Android asla değil.

Yazılım ve donanım anlamında X3 şu an için tatmin edici olsa da birkaç seneye bütün akıcılığını kaybedecek ki zaten şu an iPhone 12 ile yarışamaz dahi kamera konusuna girmiyorum bile attan inip eşeğe binmektir her anlamda sonuna kadar pişman olursunuz iPhone 12'ye rakip bir Android asla değil.
her telefonun bir ömrü var hocam ya iphoneda illa ömrünü dolduracaktır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı