iPhone 12 Pro, hız testinde Samsung Galaxy Note 20 Ultra'yı geride bıraktı

Sanmıyorum yaptığını yapsaydı eğer S8 Plus X'da forumu onlarca farklı geliştirilmiş kernel bulunmazdı örneğin hadeskernel gibi veyahut RAM'e hafızadan aktarma programları açıkçası konuya çok hakim değilim sadece fikir yürütüyorum.

Stock kernel default ayarlarında gördüm bu durumu, var yani yüzde 70'lik bir oranda V-RAM var, 300 MB falanda Z-RAM vardı, yanlış hatırlamıyorsam S4'te.

S4 içinde onlarca kernel var.
 
Stock kernel default ayarlarında gördüm bu durumu, var yani yüzde 70'lik bir oranda v-RAM var, 300 MB falanda Z-RAM vardı, yanlış hatırlamıyorsam S4'te.

S4 içinde onlarca kernel var.

Dediğim gibi hocam konuya çok hakim değilim sadece fikir ürettim stock kerneller iyi yapamıyorlar işini yoksa X'da tonlarca kernel çıkarmaz telefonlara veya kullanılar farklı kerneller kullanarak stocktan daha iyi performans alamaz fakat şöyle bir savunma da yapılabilir. iPhone yazılımına dokunmak çok zor Jailbreak denk gelirse oda sadece Tweak eklenebiliyor kernel yazılım atma gibi bir seçeneği yok kısacası açık kaynak kodlu değil. :D bu yüzden de IPhone'ların açıkları görünmüyor olabilir bende haklısın der geçerim. :D.
 
Note 20 Ultra performans olarak zaten sorunlu bir telefon. Hele ki ülkemizde satılan Exynos'lu versiyonlar daha da sıkıntılı olabiliyor. Ali Güngör ile yaptığımız incelemenin performans kısmını izlemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı