Arkadaşlar merhaba, ekranı sorunsuz çalışıp sadece camı çatlak olan bir telefonun sadece camı değişiyor mu yoksa komple ekran ile mi değişmesi gerekiyor?
Dokunmatik cam değişiminden bahsediyorsunuz. Eğer cihazın üstündeki ekran orijinal ise yüksek ihtimalle sorunsuz bir şekilde değişimi yapılır ancak riskli bir işlemdir bilginiz olsun. Yani ekranın yanma ihtimali her zaman var. Cam basma ve direk orijinalle değişme arasındaki fiyat farkını hesap edecek olursak kesinlikle denemeye değer bir işlem. Siz yine de ekranı komple değiştirecekmiş gibi düşünün ve maddi durumunuzu ona göre hazır edin derim.
Çatlak kısmın dokumatik çalışmıyor.
Orijinal dokumatikli ön cam değişimi 2.000 TL yan sanayi ekran değişimi de 2.000 TL ben dokumatik olanı denemek istiyorum, teknisyene soracağım sence düzelir mi diye.Dokunmatiği veren üstteki camdır. Belli tekniklerle ana katmandan sıyrılır yerine yine belli tekniklerle yeni cam takılır. Ancak bu ciddi anlamda riskli bir işlemdir. İşini iyi yapan bir usta bile olsa bu risk her zaman vardır ve başına gelebilir. Bu yüzden seni en başında eğer bir problem çıkarsa (yani ekran komple giderse) yeni ekran takmamız gerekecek diye uyarmalı. Uyarmıyorsa bile bunu senin bilmen gerekiyor.
Orijinal dokumatikli ön cam değişimi 2.000 TL yan sanayi ekran değişimi de 2.000 TL ben dokumatik olanı denemek istiyorum, teknisyene soracağım sence düzelir mi diye.
Bazı şehirlerde olmayabiliyor hocam bazı küçük şehirlerde de oluyor mesela.Ben 2000 TL'ye iPhone 12 yan sanayi ekran değişimi duymadım. O ekranı dükkanıma bile sokmam![]()
Bazı şehirlerde olmayabiliyor hocam bazı küçük şehirlerde de oluyor mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.