iPhone 12 sadece ekran camı değiştirilir mi?

Bende bilmiyorum hocam ama yan sanayi olduğu için fiyatlar böyle muhtemelen Çin'den geliyor.

Hocam bende bu işi yapıyorum zaten. Onun için net bir şekilde ben o fiyatta bir ekran görmedim diyorum. Daha doğrusu daha ucuza da mutlaka vardır. Ancak takılabilecek türden ekran var takılamayacak türden ekran var. Ben yan sanayi olarak gx dışındaki hiçbir ekranı (iPhone'da) kullanmam çünkü o cihaz 3 gün geçmeden bana geri gelir ekran kendi kendine bozuldu diye.

Hocam bende bu işi yapıyorum zaten. Onun için net bir şekilde ben o fiyatta bir ekran görmedim diyorum. Daha doğrusu daha ucuza da mutlaka vardır. Ancak takılabilecek türden ekran var takılamayacak türden ekran var. Ben yan sanayi olarak gx dışındaki hiçbir ekranı (iPhone'da) kullanmam çünkü o cihaz 3 gün geçmeden bana geri gelir ekran kendi kendine bozuldu diye.

Bugün aklıma geldi sordum, gx ellerinde kalmamış ama orijinalin fiyatının üstünden bir tahmin yürütülebiliyor. O fiyatlar hala çok makul gelmese de düşük işçilikle yapılabilir. Gx ekran değilse asla taktırma derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı