iPhone 12 şarj nasıl edilmeli?

dostum o kısmını ben de anlamış değilim 13 pro kullanan arkadaşım var 6 ayda falan yüzde 1 kaybetmişti yanlış hatırlamıyorsam

Şarj adaptörü markası ne Apple'mı? Kalitesiz adaptörlerde zarar verebilir Batarya'ya.

Tamam ama 80 kullanım emin ol Pro max telefonun yoksa hiçbir halta yaramaz yoğun kullanıyorsan hele sosyal medya çok yer fotoğraf video vs çekersen de

dostum o kısmını ben de anlamış değilim 13 pro kullanan arkadaşım var 6 ayda falan yüzde 1 kaybetmişti yanlış hatırlamıyorsam
6 ayda yüzde 1 mi? çok iyi kullanmış o zaman. O ne yapıyordu 20-80 taktiği mi

6 ayda yüzde 1 mi? çok iyi kullanmış o zaman. O ne yapıyordu 20-80 taktiği mi
ya belli bir rotasyonu yok bunun ama kullanıma bağlı ve o arkadaşım yoğun kullanır günde en az 2 saat telefonla konuşur diye tahmin ediyorum en azından sürekli görüyorum ve 13 pronun bataryası görüldüğü kadar iyi değil 14 pro da aynı şekilde pro max olmadıktan sonra bu kullanımda bile bu kadar gittiyse yine iyi ya sormadım o kısmı bilmiyorum ama genelde şarjını 100de görüyorum fulleyerek kullanmıştır muhtemelen

Şarj adaptörü markası ne Apple'mı? Kalitesiz adaptörlerde zarar verebilir Batarya'ya.
Şöyle bir şey okumuştum: Genelde şarjını %20 ile %80 arası tutmaya çalış, eğer tüm gün dışarıda olacaksan ve şarj aletin olmayacaksa %100’e kadar şarj et gibi bir sey okudum

Lityum iyon piller için %80 tavsiye edilir.%100 doluluk pili aşındıracağı için zarar verir. Bu bilgileri bilmeme rağmen %100 yaparım hep pilimi. Bir de bunu mu kafaya takacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…