iPhone 12 serisi kaç yıl daha yazılım desteği alır?

Hocam ben kullandım iPad Air2'yi gerçekten muazzam bir tabletti. Ama telefon ile kıyaslamak doğru olmaz. RAM olarak o dönemin telefonu iPhone 6'ya göre 2 kat fazlaydı. İşlemci olarak da hem 100MHz hızlıydı hem de 1 çekirdek fazlası vardı. Anlayacağınız inanılmaz güç farkı ortaya koymuştu. Bu sayede 8 sene destek aldı.

Ben zamanında çok istemiştim de ufak bir yanlış anlaşılma ile 5. Nesil almıştım. Keşke Air 2 alsaydım diyorum şu an. Ama 5. Nesil de çok iyiydi.

Laf etmiyorum, Apple'ın böyle bir gerçeği var.
Ayrıca çok can alıcı ne özellik olabilir ki yeni sürümlerde? WhatsApp açılsın, alo desin yeter benim için.

Kim söyledi bunu size tim cook mu? Apple için böyle bir durum yok yok yok. Android telefonlara yeni sürümler yükleyince oluşan performans kaybına bakın bakalım. Ayrıca alo desin yeterlik kullanıcıysanız benimle neden tartşıyorsunuz. Gidin S3 mini alın hem cebe sığıyor hem WhatsApp destekliyor hem de batarya değiştirmesi çok kolay. Zamanında iki batarya şarj edip biri bitince diğerini kullanırdık S3 mini de.

Kim söyledi bunu size tim cook mu? Apple için böyle bir durum yok yok yok. Android telefonlara yeni sürümler yükleyince oluşan performans kaybına bakın bakalım. Ayrıca alo desin yeterlik kullanıcıysanız benimle neden tartşıyorsunuz. Gidin S3 mini alın hem cebe sığıyor hem WhatsApp destekliyor hem de batarya değiştirmesi çok kolay. Zamanında iki batarya şarj edip biri bitince diğerini kullanırdık S3 mini de.
İşimi gören her şeyi kullanırım dert etme sen 👌.

Şirketin kendisi kabul etti yavaşlattığını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı