IPhone 12 ve 13 arasındaki farklar ne?

Çöp değil belki ama IP12 23k IP13 32K üzeri etmez.
Hiçbir telefon mevcut hayat şartlarını göz önüne alırsak bu fiyatları haketmez. Ama sosyal medya odaklı kullanımlar için maalesef en iyi seçenek iPhone. Google’ın kendi uygulamaları bile iPhone’da daha stabil çalışıyor. Bunu hem Android hem de iOS kullanan biri olarak söylüyorum.

Yav kardeşim demek istemiyorumda şu konulara gelip saçma fikirlerinizi yazmanıza gerek var mı hani yani yazdığına değecek mi kullanıcılardan başka herkes yazmış yok kardeşim ben Android kullanmayacağım senin tabirinle popüler kültür kölesi olacağım ve Apple ürünü kullanacağım.

Hiçbir telefon mevcut hayat şartlarını göz önüne alırsak bu fiyatları hak etmez. Ama sosyal medya odaklı kullanımlar için maalesef en iyi seçenek iPhone. Google'ın kendi uygulamaları bile IPhone'da daha stabil çalışıyor. Bunu hem Android hem de iOS kullanan biri olarak söylüyorum.

İçerik ürettiğinden bahsetmemiş ama arkadaş.2. olarak bir Instagram'ın IPad'de bir de Tab s serisindeki arayüzüne bak. Ben bu çümlelerin eskide kaldığını düşünüyorum.

Yav kardeşim demek istemiyorumda şu konulara gelip saçma fikirlerinizi yazmanıza gerek var mı hani yani yazdığına değecek mi kullanıcılardan başka herkes yazmış yok kardeşim ben Android kullanmayacağım senin tabirinle popüler kültür kölesi olacağım ve Apple ürünü kullanacağım.

Öyle diyiyorsan 13 almana gerek yok hava atmak istemen dışında. 12 de SAR değeriyle ilgili bir sorun var fazla yüksek ama 13 de az değil çok fark etmez. Daha güncel bir cihaz alırsın aman aman fark yok. Bu durum tek 12 13 içinde değil 12 15 arasındada o aşırı fark yok.

İçerik ürettiğinden bahsetmemiş ama arkadaş.2. olarak bir Instagram'ın IPad'de bir de Tab s serisindeki arayüzüne bak. Ben bu çümlelerin eskide kaldığını düşünüyorum.
Instagram ve Twitter iOS’ta daha iyi çalışıyor. Özellikle Instagram Android tarafında çok kötü. Sadece içerik üretmek olarak bakılmaması gerek. Uygulamanın kendisi de kullanıcı deneyimi açısından bence iOS seviyesinde değil.

İkisi arasında 10 bin lira fark var, farkları neler? Epey tarzı yerlerde çok bir fark gözükmüyor. Oyun falan oynamıyorum TikTok, Instagram, Twitter'da falan takılıyorum ara sırada fotoğraf çekiliyorum, çoğu kişi 13 altı alınmaz diyor. Kullanan kişilerden öneri alabilir miyim?
A15 Bionic ile A14 Bionic arasında iyi bir performans farkı var.
iPhone 13’ün bataryası daha iyi.
iPhone 13’ün çentiği daha küçük ve bu sebeple ekran alanı daha geniş. iPhone 13’ün paneli daha kaliteli.
iPhone 12’den iPhone 13’ün kamerasına büyük bir sıçrayış var. iPhone 13’de sinematik mod’da mevcut.
Ve ayrıca iPhone 13 daha güncel.

iPhone 12’nin 13’e göre bir artısı yok. Kamera, SoC ve batarya yönünden büyük sıçramanın yaşandığı model.
Eğer ki iPhone 13’e bütçe yetiyorsa almamak için sebep yok.

Son düzenleme:

Öyle diyiyorsan 13 almana gerek yok hava atmak istemen dışında. 12 de SAR değeriyle ilgili bir sorun var fazla yüksek ama 13 de az değil çok fark etmez. Daha güncel bir cihaz alırsın aman aman fark yok. Bu durum tek 12 13 içinde değil 12 15 arasındada o aşırı fark yok.

Vallahi kral dediğim gibi tek yaptığım Reels izlemek bir de dışarıda ara sıra fotoğraf çekiliyorum kamera için alıyorum bir de bu Android'den sonra Apple'da kullanmak istedim motora biniyorum o yüzden küçük telefon istiyordum 2. el X bile işimi görür diyordumda bazı kişiler salak olma alırken 13 altı alma dedi o yüzden 13 baktım 12 de gözüm kaydı 10k farkı görünce biraz garipsedim.

A15 bionic ile A14 bionic arasında iyi bir performans farkı var.
iPhone 13'ün bataryası daha iyi.
iPhone 13'ün çentiği daha küçük ve bu sebeple ekran alanı daha geniş. iPhone 13'ün paneli daha kaliteli.
iPhone 12'den iPhone 13'ün kamerasında büyük bir sıçrayış var. iPhone 13'te sinematik Mod'da mevcut.

iPhone 12'nin 13'e göre bir artısı yok. Kamera, SoC ve batarya yönünden büyük sıçramanın yaşandığı model.
Eğer ki iPhone 13'e bütçe yetiyorsa almamak için sebep yok.

İkisini de borçla alacağım yani 20k sı borç olacak o yüzden biraz düşündürdü ama 13 ile gidip geliyorum.

A14 ile A15 arasinda verim farki var. Hatta A15'ten beri verimlilik adinda pek de gelisme olmadi. Bunun etkisi sadece performansa degil bataryaya da yansiyor. Guc farkiyla da birlestirince bunu kesinlikle bir arti sayabiliriz.

12'nin paneli S21 ile bas edemezken 13'un paneli S22'nin paneliyle rekabet edebiliyor, hatta cogu yonuyle ustun. Ekran deneyimi icin bir arti.

Ayrica 13'un ana kamerasi 12 Pro Max'in sensorune sahip. 12'de ise senelerin getirdigi 1/2.55" sensor var. Ozellikle dusuk isikta 13 hatri sayilir duzeyde iyi cekecektir.

Geri kalan yonleriyle benzer cihazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı