Herkese merhaba, şubattan beri S24 kullanıyorum ama bir türlü ısınamadım telefona. Gerek arayüz gerek karışıklığı beni tatmin etmedi. Bundan önce de uzun süre iPhone kullandım. Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Malum, 2. el Android telefonlar çok değer kaybediyor. Bir takas denk geldi: iPhone 12, %100 pil sağlığı, 21 ay garantili, kutulu faturalı. Kafa kafaya takas yapmak istiyor. Ben de tekrar iPhone kullanmak istiyorum. Telefonu sadece kamera ve sosyal medya için kullanıyorum. Şu an 180 GB dolu, iPhone 128 GB. Bu kısımda aklımı karıştırdı.
S24 bir amiral gemisi ve neredeyse 1 sene olmadı çıkalı, ama iPhone 12 biraz daha eski bir telefon. Aklımda, iPhone 12'yi alırsam 2025 Ağustos'a kadar kullanıp 16 veya 15'e geçmek var. SE4 çıkarsa SE4 de olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize açığım.
S24 bir amiral gemisi ve neredeyse 1 sene olmadı çıkalı, ama iPhone 12 biraz daha eski bir telefon. Aklımda, iPhone 12'yi alırsam 2025 Ağustos'a kadar kullanıp 16 veya 15'e geçmek var. SE4 çıkarsa SE4 de olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: