iPhone 12 vs S24

Ugucema

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şubattan beri S24 kullanıyorum ama bir türlü ısınamadım telefona. Gerek arayüz gerek karışıklığı beni tatmin etmedi. Bundan önce de uzun süre iPhone kullandım. Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Malum, 2. el Android telefonlar çok değer kaybediyor. Bir takas denk geldi: iPhone 12, %100 pil sağlığı, 21 ay garantili, kutulu faturalı. Kafa kafaya takas yapmak istiyor. Ben de tekrar iPhone kullanmak istiyorum. Telefonu sadece kamera ve sosyal medya için kullanıyorum. Şu an 180 GB dolu, iPhone 128 GB. Bu kısımda aklımı karıştırdı.

S24 bir amiral gemisi ve neredeyse 1 sene olmadı çıkalı, ama iPhone 12 biraz daha eski bir telefon. Aklımda, iPhone 12'yi alırsam 2025 Ağustos'a kadar kullanıp 16 veya 15'e geçmek var. SE4 çıkarsa SE4 de olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, şubattan beri S24 kullanıyorum ama bir türlü ısınamadım telefona. Gerek arayüz gerek karışıklığı beni tatmin etmedi. Bundan önce de uzun süre iPhone kullandım. Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Malum, 2. el Android telefonlar çok değer kaybediyor. Bir takas denk geldi: iPhone 12, %100 pil sağlığı, 21 ay garantili, kutulu faturalı. Kafa kafaya takas yapmak istiyor. Ben de tekrar iPhone kullanmak istiyorum. Telefonu sadece kamera ve sosyal medya için kullanıyorum. Şu an 180 GB dolu, iPhone 128 GB. Bu kısımda aklımı karıştırdı.

S24 bir amiral gemisi ve neredeyse 1 sene olmadı çıkalı, ama iPhone 12 biraz daha eski bir telefon. Aklımda, iPhone 12'yi alırsam 2025 Ağustos'a kadar kullanıp 16 veya 15'e geçmek var. SE4 çıkarsa SE4 de olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize açığım.

Fark çok fazla. Değer kaybediyor olsa bile Samsung s serisi hiç bu kadar değer kaybetmedi. Bence değmez.

Konun ile alakasız fakat fikrini almak için soruyourm. S24'e ısınamama sebenin arayüz mü sadece S24 ya da S24+ almayı düşünüyorumda. Ayrıca kıyas yaptığın telefonların arasında kuşak farkı var resmen iPhone 12 değil de 14 daha makul bir kıyas olabilir.

Açıkçası S24 bariz daha üstün bir cihaz. Bir sure alismayi deneyin alisamazsanizda 12 gibi saçma bir takasa girmeyin fiyatlari ayni olsada s24un ölüsü bile 12den iyidir.

Konun ile alakasız fakat fikrini almak için soruyourm. S24'e ısınamama sebenin arayüz mü sadece S24 ya da S24+ almayı düşünüyorumda. Ayrıca kıyas yaptığın telefonların arasında kuşak farkı var resmen iPhone 12 değil de 14 daha makul bir kıyas olabilir.

Kusak farki var ama fiyat farkı yok.

Herkese merhaba, Şubattan beri S24 kullanıyorum ama bir türlü ısınamadım telefona. Gerek arayüz gerek karışıklığı beni tatmin etmedi. Bundan önce de uzun süre iPhone kullandım. Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Malum, 2. el Android telefonlar çok değer kaybediyor. Bir takas denk geldi: iPhone 12, %100 pil sağlığı, 21 ay garantili, kutulu faturalı. Kafa kafaya takas yapmak istiyor. Ben de tekrar iPhone kullanmak istiyorum. Telefonu sadece kamera ve sosyal medya için kullanıyorum. Şu an 180 GB dolu, iPhone 128 GB. Bu kısımda aklımı karıştırdı.

iPhone 12'ye S24'ten geçilmez, sıfır fiyatlarını karşılaştırmak lazım. Ama malum ülkemizde iPhone daha değerli ve pahalı. Bende alısamadım bütçem vardı 15promax aldım ama 1 sene idare edecek olsam bende 12 ile takas ederdim. Tabii bu 12 söylediğin özellikler de tamir görmediyse. Sonra bütçe toparlayıp 15 16 serisine geçerdim. Ne kadar S24 cok daha iyi cihaz olsa da sifir fiyatlar belli. Yapacak bir şey yok. Eğer biraz daha uğraşırsan bence 13 ile takas edebilirsin. 13 için uğraşmak daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı