iPhone 12 vs Samsung Galaxy S23

LeechMen

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2019'dan beri Meizu X8 model bir telefon kullanıyorum. Meizu markasını bilenler bilir daha çok iPhone vizyonunda telefonlar yapıyorlardı o dönemler. Telefonun iPhone'a benzeyen arayüzü olsun, naifliği olsun çok hoşuma giden bir telefondu. Bir üst modeli olan 16Th'yi almayı düşünüyordum ama piyasadan çekilmişler öğrendiğim kadarıyla. Sorum şu 30k bütçe ile iPhone 12 mi almalıyım yoksa S23 mü almalıyım? Sade arayüz 1. önceliğim onda da iPhone 12'nin önde olduğunu düşünüyorum. Ama S23'ün özellikleri de fiyatına göre çok çok daha yukarıda, sizce hangi telefonu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
S23, SoC, arka & ön kamera ve panel konusunda çok üstün. 12 ile karşılaştırılan telefon 14 Pro ayarında.

Bence S23 ama bu tip karşılaştırma yapanların aklında iPhone olduğu için kesinlikle iPhone almalılar.
Kanka açıklamanda hiç bir şey söylemeyip kolaya kaçmışsın. S23'ün özelliklerinin çok çok daha iyi olduğunu bende biliyorum, ama sade bir Android'ten karmaşık arayüzlü bir telefona geçmek istemiyorum. S23'te dümdüz android arayüzü kullanıyor diye biliyorum. Bu yüzden kafamı karıştıran tek şey arayüz onun dışında bir şeyim yok. Benim önceki kullandığım telefon Flyme arayüzü kullanıyordu ve normal androidler gibi değil, aynı IOS gibi bir uygulama indirildiğinde uygulama dolabı gibi aşağıdan kaydırmalı bir kısıma değil de direkt ana ekrana atıyordu. Bu sadeliğin aynısını S23'te yakalayabilirsem niye S23 almayayım?

Kanka açıklamanda hiç bir şey söylemeyip kolaya kaçmışsın. S23'ün özelliklerinin çok çok daha iyi olduğunu bende biliyorum, ama sade bir Android'ten karmaşık arayüzlü bir telefona geçmek istemiyorum. S23'te dümdüz android arayüzü kullanıyor diye biliyorum. Bu yüzden kafamı karıştıran tek şey arayüz onun dışında bir şeyim yok. Benim önceki kullandığım telefon Flyme arayüzü kullanıyordu ve normal androidler gibi değil, aynı IOS gibi bir uygulama indirildiğinde uygulama dolabı gibi aşağıdan kaydırmalı bir kısıma değil de direkt ana ekrana atıyordu. Bu sadeliğin aynısını S23'te yakalayabilirsem niye S23 almayayım?
Bunu zaten ana ekran ayarlarından yapabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı