iPhone 13 1 haftada %2 pil düşüşü normal mi?

Merhaba. Telefonum 6-7 aylık bir cihaz. Son 1 hafta içerisinde pil sağlığı %98 oldu. 100'den 1 hafta içerisinde %2'lik bir düşüş yaşandı. Şarjımı 25 civarlarında takıp 100 olunca şarjda bekletmeden çıkardım genel olarak. Bu zamana kadar pil sağlığını korumayı başarmıştım. Oyun falan da oynamıyorum telefonda yüksek kalitede. Normal midir? 99 olmasını anlamıştım fakat birkaç gün sonra gelen ikinci bir düşüşü anlayamadım.

Alakasız konudan ama memnun musun 13 veya 14 alacağım 14 biraz para koymam gerekiyor 13 daha mantıklı geliyor yazabilir misin deneyimlerini.

Alakasız konudan ama memnun musun 13 veya 14 alacağım 14 biraz para koymam gerekiyor 13 daha mantıklı geliyor yazabilir misin deneyimlerini.
Kişisel kullanımla alakalı bence. Ben telefondan çok oyun oynayan birisi değilim. Günlük kullanım tamamen. Bu yüzden akıcı bir şekilde işlerimi halledebiliyorum. Şarj konusunda da günümü çıkarıyor. Üst modeller hakkında aşırı bir bilgim yok aslında fakat görüp duyduklarıma göre 13 ile 14 arasında kalsam 13 alırdım. Telefona ayırdığım bütçe yeterliyse 14 yerine 15 düşünebilirdim. Bence 13 yeterli bir telefon çoğu şey için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı