- Makaleler
- 1
Arkadaşlar iPhone 4 çıktığında çocuktum ve o zamandan beri iPhone kullanmak istiyorum. Hem iOS hem telefon çok çekici geliyor. Maddi sebeplerle hiç iPhone almadım, 2022 yılında iPhone 6 kullandım ama artık 8 yaşındaydı ve hani bayağı eskimişti. Şimdi telefon değiştirmek istiyorum ve çalışıp düzgün bir şey almak istiyorum. Her türlü şartımı zorladığımda iPhone 13 fiyatına çıkabilirim. Boyutu benim için ideal, aradığım şeyler günü çıkaran bir pil, güzel bir kamera ve stabilite ki IOS'un stabilitesi ünlü bilirsiniz ki. iPhone 13, 36 bin lira ve ondan 6 bin lira daha ucuza muhtemelen daha iyi bir telefon olan S23 var ancak ona aşırı hevesli değilim. Hem o kadar para verince Android'den çıkıp daha farklı özel bir şey kullanmak istemem (iPad'im bile olmadı maalesef), hem de her sene elimde ki telefonu satıp bir üst modele geçme isteğimin olması ve de Samsung'ların Apple telefonlara göre ikinci elde çok değer kaybetmesi beni arada bırakıyor. iPhone 13 kullanan arkadaşlar özellikle fikrini belirtirse sevinirim. 2 yıl oldu çıkalı, geç mi kaldım 13 için? Şarjı, kamerası, performansı günümüzde nasıldır? Hala alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör: