iPhone 13 2024'te alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar iPhone 4 çıktığında çocuktum ve o zamandan beri iPhone kullanmak istiyorum. Hem iOS hem telefon çok çekici geliyor. Maddi sebeplerle hiç iPhone almadım, 2022 yılında iPhone 6 kullandım ama artık 8 yaşındaydı ve hani bayağı eskimişti. Şimdi telefon değiştirmek istiyorum ve çalışıp düzgün bir şey almak istiyorum. Her türlü şartımı zorladığımda iPhone 13 fiyatına çıkabilirim. Boyutu benim için ideal, aradığım şeyler günü çıkaran bir pil, güzel bir kamera ve stabilite ki IOS'un stabilitesi ünlü bilirsiniz ki. iPhone 13, 36 bin lira ve ondan 6 bin lira daha ucuza muhtemelen daha iyi bir telefon olan S23 var ancak ona aşırı hevesli değilim. Hem o kadar para verince Android'den çıkıp daha farklı özel bir şey kullanmak istemem (iPad'im bile olmadı maalesef), hem de her sene elimde ki telefonu satıp bir üst modele geçme isteğimin olması ve de Samsung'ların Apple telefonlara göre ikinci elde çok değer kaybetmesi beni arada bırakıyor. iPhone 13 kullanan arkadaşlar özellikle fikrini belirtirse sevinirim. 2 yıl oldu çıkalı, geç mi kaldım 13 için? Şarjı, kamerası, performansı günümüzde nasıldır? Hala alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
60Hz bir daha kullanamam ben ama şu anda 60Hz kullanıyorsanız sorun yaratmaz. Şu anda 120Hz bir telefon kullanıyorsan ve 60'a geçersen inan ki 120'yi çok özleyeceksin. Bence S23 al.

2 yıldır iPhone 6 kullanıyorsanız ve IOS'tan memnunsanız Android bir telefona geçmeye gerek yok bence. Ben sizin yerinizde olsam daha ucuz ve iyi olan S23 tercih ederdim ama iOS istiyorsanız iPhone 13 de şu an alınır niye alınmasın.

Alınmaz düz model bir iPhone. Çalıştığın emeğine yazık edersin. Çağ dışı bir cihaz iPhone 13. Ayrıca senin o iPhone 4 zamanında gördüğün stabilite yok artık geçti o günler. iOS artık stabil değil tam tersi android daha stabil. 2. El 13 pro almalısın çok iPhone istiyorsan. Aklın iOS’te kalmayacaksa sıfır temizinden S23 alıp takılabilirsin.

2 yıldır iPhone 6 kullanıyorsanız ve IOS'tan memnunsanız Android bir telefona geçmeye gerek yok bence. Ben sizin yerinizde olsam daha ucuz ve iyi olan S23 tercih ederdim ama iOS istiyorsanız iPhone 13 de şu an alınır niye alınmasın.
hayır iPhone 6'yı çok kısa süre kullandım sonrasında redmi note 10s geçtim ancak 8 yaşında ki bir telefonun bile o kadar stabil olması beni çok etkilemişti

60Hz bir daha kullanamam ben ama şu anda 60Hz kullanıyorsanız sorun yaratmaz. Şu anda 120Hz bir telefon kullanıyorsan ve 60'a geçersen inan ki 120'yi çok özleyeceksin. Bence S23 al.
hayatımda hiç 120Hz kullanmadım hep 60 kullandım ama aklımı en çok kurcalayan konu bu cidden

İOS hevesiniz varsa kendiniz de belirtmişsiniz her yıl satıyorum diye, alın bir iki yıl kullanın hoşunuza giderse devam, gitmezse üstüne para verip 23+ veya 24'e geçiş yaparsınız. Farklı bir işletim ekosistemi görmek bence kötü olmaz.

Deneyimi denemeden satın alamıyorsunuz malum. Bir konu açılırsa iki tarafı da kullandım dersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı