iPhone 13 2025 yılında hala alınır mı?

• Konuyu başlatan Zuux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.411
Sosyalde daha önce açılmış konular vardı ama ben başka telefon önerisi istemiyorum. 2025 yılında hala alınır mı? Kaç yıl daha güncelleme alır? Kaç sene daha verim alabilirim?
Hocam ben aldım alınır mükemmel. eğer alırsanız ios 18 e güncellemeyin :)

Son düzenleme:
Öncelikle XR'ın iOS 19 alacak olması sürpriz bir durum. 6S de ona bakacak olursak iOS 9'dan iOS 15'e kadar 6 sene destek aldı iPhone 7 ise iOS 10'dan 15'e kadar 5 sene destek aldı, iPhone 6 ise iOS 8'den 12'ye kadar 4 sene destek aldı. Yani uç örnekler kaideyi bozmaz. Apple'da kabaca ortalama güncelleme ömrü 5 senedir? iPhone 13, iOS 15 ile çıktı ve şu an 3. senesinde yani iOS 18'de. iOS 20'ye kadar alır dedim 2 yıl daha, sürpriz olursa iOS 21'i de alır dedim. Bunda anormallik nerede? 10 sene alacak mı diyeyim gönlün olması adına.
Bir kere 8 ay muhabbetinde devletin bugüne kadar el atma ihtimali olsaydı devlet çoktan el atardı. Bu ülkeye işi gereği yurt dışından giren çıkanlar oluyor, turistler oluyor. O süreyi kısaltacaklarını düşünmüyorum böyle böyle kendinizi avutup %103 vergi verip çok daha alt model cihaz kullanmak da bir tercih tabii ki.
Toplama işinin çözümü var. Irak, Suriye gibi ülkelerden gelenlerden uzak duracak. Avrupa veya Asya bölgesi cihazlarına bakacak ve alırken 3U Tools programı ile kontrol ettirecek. Bu sayede alan memnun satan memnun. Bugüne kadar da kontrol ederek alanlarda tek bir şikayet görmedim.
iPhone garanti kısmı ülkemizde rezalet düzeyde. Olmaması bir kayıp değil. En ufak pürüzde " yetkisiz müdahale" görmüş diyerek sizi şutluyorlar ve en iyi ihtimalle ücretli onarım yapıyorlar. Bundan 10 sene ve daha öncesinin garantisi olsaydı haklıydın. O zaman arkana yaslanıp "1 iPhone yerine 2 iPhone parası vererek ülkemden aldım ama arkamda kapı gibi Apple TR garantim var " diye kendini avutabilirdin ama günümüzde bu da yok maalesef ki. Kimseye zorla aldırmıyoruz riske sokmuyoruz, artı eksisini açıklayıp kararı kendisine bırakıyoruz. Sizler de objektif olup kendi fikrinizi belirtip milletin önerisine laf atmasanız sizce de iyi olmaz mı :)

Siz Apple garantisini küçümsüyorsunuz ama1 sene önce iPhone11'ime ölü piksel çıktı adamlar sorgusuz sualsiz değiştirdi 1 kuruş vermeden özellikle son olaylardan sonra devlet fazlaca dolar bozdu bu da demek oluyordu yine birkaç vergi artışı ek kısıtlamalar şu an Temu'da alışverişe bile kısıtlamalar koyarken ileriki seferlede bu kanun neden değişmesin bu arada Apple güncelleme politikasını değiştirdiğini düşünüyorum artık güncelleme alan cihazına 7 yıl güncelleme verecek ama kırpılmış şekilde size son bir örnek daha vereyim arkadaş yurt dışı alığı 15 pm cihaz ekran dokunmatiği çalışmadı ve cihaz çöp oldu garantisiz olduğu içinde ekran çok yüksek bir para istediler cihazı çöpe çıktı. Ben ne olursa olsun cihazların yurt içi alınması tarafında sonuçta elimizdeki cihazlar her an arıza yapabilecek cihazlar.

Son düzenleme:
Siz Apple garantisini küçümsüyorsunuz ama1 sene önce iPhone11'ime ölü piksel çıktı adamlar sorgusuz sualsiz değiştirdi 1 kuruş vermeden özellikle son olaylardan sonra devlet fazlaca dolar bozdu bu da demek oluyordu yine birkaç vergi artışı ek kısıtlamalar şu an Temu'da alışverişe bile kısıtlamalar koyarken ileriki seferlede bu kanun neden değişmesin bu arada Apple güncelleme politikasını değiştirdiğini düşünüyorum artık güncelleme alan cihazına 7 yıl güncelleme verecek ama kırpılmış şekilde size son bir örnek daha vereyim arkadaş yurt dışı alığı 15 pm cihaz ekran dokunmatiği çalışmadı ve cihaz çöp oldu garantisiz olduğu içinde ekran çok yüksek bir para istediler cihazı çöpe çıktı. Ben ne olursa olsun cihazların yurt içi alınması tarafında sonuçta elimizdeki cihazlar her an arıza yapabilecek cihazlar.

Apple garantisini küçümsemiyorum, eleştiriyorum. Çoğu insan mağdur ediliyor iPhone kısmında. Senin cihazını değiştirmiş olabilirler ama bu herkes aynı kalitede muamele görüyor demek değil üstte de yazdım tekrar tekrar yazmayacağım. Şikayetvar, bu forum ve diğer forumlar olmak üzere insanların servis deneyimlerini okuyabilirsin. Verdiğin diğer örnek olan 15PM'in bozuk çıkması da gayet her elektronik üründe olabilen bir durum. Milyonda 1 ihtimali örnek veriyorsunuz şu anda. Bu örneğin ürünün yurt dışı- içi olmasıyla alakası yok. Üstte yine açıkladım tekrar yazmayacağım, anlamadıysanız Türkçe okuma anlamasına güvendiğiniz birine okutabilirsiniz yazdıklarımı. 8 ay mevzusunun da dolar artışıyla ilgisi yok, kendimce fikrimi belirttim onu da yine okuma anlama becerisi yüksek birine okutun size tercüme etsin.

Sosyalde daha önce açılmış konular vardı ama ben başka telefon önerisi istemiyorum. 2025 yılında hala alınır mı? Kaç yıl daha güncelleme alır? Kaç sene daha verim alabilirim?

2 ay olacak ben aldım. Gayet de alınır, hiçbir sıkıntısı yok ve ayrıyeten 2 senedir 13 kullanan tanıdıklarım da var, pil yetmiyor diyenler herhalde telefonu elinden düşürmüyor. İşlemcisi her oyuna da yeter, kamerası da üzmez ama fiyatı biraz tuzlu.

2 ay olacak ben aldım. Gayet de alınır, hiçbir sıkıntısı yok ve ayrıyeten 2 senedir 13 kullanan tanıdıklarım da var, pil yetmiyor diyenler herhalde telefonu elinden düşürmüyor. İşlemcisi her oyuna da yeter, kamerası da üzmez ama fiyatı biraz tuzlu.

Isınma problemi yaşıyor musun? Ve iPhone 13 en son güncellemeyi yaptın mı?

Hocam ben 33 bine aldım kaça aldınız siz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı