Hangi telefonu kullanıyorsunuz?Tasarım mı? Güldürmeyin beni. Hepsi aynı cihazlar. En azından Pro modele geçince düz 16'dan bile daha iyi bir deneyim yaşar.
Hangi telefonu kullanıyorsunuz?Tasarım mı? Güldürmeyin beni. Hepsi aynı cihazlar. En azından Pro modele geçince düz 16'dan bile daha iyi bir deneyim yaşar.
56-57 bin3 senelik cihazın Pro'sunun alınacağı paraya 15 Plus alınıyor. Bence saçma bir harcama olur.
Bütçeniz tam olarak kaç TL?
iPhone 11 bile hala güncelleme alıyorken 14 Plus gayet uzun ömürlü olacaktır. 3-4 senenizi rahat karşılar.
Hiç kimse kusura bakmasın ama 3 yıl önce çıkmış ve 2 yıl sonra güncellemesi bitecek telefona 80k vermez kimse. Akıl hesabı değil.13 Pro daha mantıklı olur. Baz iPhone alınmaz.
Dinamik ada, işlemci, batarya, kamera, +1 yıl güncelleme ( minimum )15 Plus'ın bana 14 ve 13'ten artılarını söyler misiniz? Hepsi aynı cihazlar.
Konu ile alakası ne?Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Nerede kim 80'e satıyor? Kara borsa fiyatlarını söylemeyin lütfen. Piyasası 50K cihazın. Ayrıca 14 Pro bile 70'e satılıyor.56-57 bin
Hiç kimse kusura bakmasın ama 3 yıl önce çıkmış ve 2 yıl sonra güncellemesi bitecek telefona 80k vermez kimse. Akıl hesabı değil.
Dinamik ada, işlemci, batarya, kamera, +1 yıl güncelleme ( minimum )
Kusura bakmayın hocam 80k değil sadece 75.2kKonu ile alakası ne?
Nerede kim 80'e satıyor? Kara borsa fiyatlarını söylemeyin lütfen. Piyasası 50K cihazın. Ayrıca 14 Pro bile 70'e satılıyor.
Gidip hepsiburada üzerinden bakabilirsin.Konu ile alakası ne?
Nerede kim 80'e satıyor? Kara borsa fiyatlarını söylemeyin lütfen. Piyasası 50K cihazın. Ayrıca 14 Pro bile 70'e satılıyor.
256 gb bir de 1 tb falan da değil.Konu ile alakası ne?
Haterlık yaptığınız için hangi şahane telefonu kullandığınızı merak ettim. Belki biz de ona geçer cenneti yaşarız.Konu ile alakası ne?
Haterlık ile ne ilgisi var? Haterlık yapan adam baz iPhone alınmaz, Pro alın demez. Direkt başka marka önerir.Haterlık yaptığınız için hangi şahane telefonu kullandığınızı merak ettim. Belki biz de ona geçer cenneti yaşarız.
Her telefon aynı diyerek iPhone'lara karşı duruşunuzu göstermiş oldunuz. Pro önermenizin sebebi açıklamada Android önermeyin denmesi. En azından okumuşsunuz.Haterlık ile ne ilgisi var? Haterlık yapan adam baz iPhone alınmaz, Pro alın demez. Direkt başka marka önerir.
Bu konuda hak veriyorum iPhone iphonedir kardeşim ne o baz model pro model ayrımı. Aralarında fiyat, isim, kamera, ekran farkından başka ne fark var.Haterlık ile ne ilgisi var? Haterlık yapan adam baz iPhone alınmaz, Pro alın demez. Direkt başka marka önerir.
15lere bakın bence o zaman. Şuan 58 civarı ama indirim gelirse bütçenize uygun olabilir.56-57 bin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.