iPhone 13 alınır mı?

S23, iPhone 13 ve 13 Pro modellerinden daha iyi kameraya sahip.
kamerayı kullanıyor ise yüksek ihtimalle sosyal medya için kullanacaktır, zaten bir android telefonla sosyal medyaya bir görüntü aktardığınızda görüntü bozuluyor

Halihazırda Oppo Reno4 Lite kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum aklımda iPhone 13 var sizce parasına değer mi?
Bu arada özelliklerini tekrar karşılaştırdım ve kesinlikle iphone 13 almanı öneririm

11 kullanıyorum 2020 başından beri. Fotoğraf vs. çekmediğim için pro almamıştım. iPhone'dan şaşma yüksek meblağlarlar androide verilmez. Eski telefonum iPhone 6 idi. Halen annem kullanıyor. 2014-2015te çıkan bir tane şuan çalışan Android telefon gösteremezler örneğin gösterseler de hesap makinesi gibi ağır çalışıyordur. İstemeyerek 1 yıl çok üst bir android kullandım Asus Zenfone 5Z, sonra hemen Apple'a gerdi döndüm. Ekran özelliğine vs. bakma apple kalitesini S23 dahi veremez.
Ben kendim 4 yıldır Zenfone 5 kullanıyorum. Donanımı ve kamerası artık yetersiz gelmese değiştirmeyi bile düşünmem. Zenfone 5Z zamanına göre 10 numara bir telefondur. Neyini beğenmediniz de yangından kaçar gibi Apple a döndünüz, ne eksiği vardı? iPhone X ile aynı sene çıktılar. Ayrıca Zenfone 5Z 3100 lira gibi bir fiyata sahipti. iPhone X serisi ise 7-8k gibi fiyatlarda geziyordu. 4-5k fiyat farkı o zamana göre çok ciddi bir para.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursam ben de S23 ile iPhone 13 arasında kaldım uzun bir süre. İkisi de çok kaliteli cihazlar olmasına karşın iPhone 13 ün özelliklerinin 3-4 yıllık süreçte yetersiz kalacağına ve S23 e göre parasını haketmediğini düşündüm. Ben de 1 hafta sonra S23 alacağım inşallah. Size de tavsiye ederim. Ama illa iOS olsun diyorsanız iPhone 13 alınır.

Son düzenleme:
kamerayı kullanıyor ise yüksek ihtimalle sosyal medya için kullanacaktır, zaten bir android telefonla sosyal medyaya bir görüntü aktardığınızda görüntü bozuluyor

Bu arada özelliklerini tekrar karşılaştırdım ve kesinlikle iphone 13 almanı öneririm
Hocam s23 herhangi bir Android ile karıştırmayın. Instagram özelinde uygulama telefonun kamerasını kullanıyor yani herhangi bir düşüş yok. Tam optimize çalışıyor fotoğraflarda.

Halihazırda Oppo Reno4 Lite kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum aklımda iPhone 13 var sizce parasına değer mi?
Parasına değermi orası tartışılır daha ucuz fiyata 120hz,hızlı şarj desteği olan,bataryası büyük bir telefon alabilirsiniz fakat işlemcisi ios yazılımı ve kamera performansı ile gayet güzel telefon ama 60hz olması gibi kötü yanlarıda var eğer telefonda aradığınız kriterleri ve yapacağınız işleri yazarsanız android veya ios bir telefon önerebilirim

Parasına değermi orası tartışılır daha ucuz fiyata 120hz,hızlı şarj desteği olan,bataryası büyük bir telefon alabilirsiniz fakat işlemcisi ios yazılımı ve kamera performansı ile gayet güzel telefon ama 60hz olması gibi kötü yanlarıda var eğer telefonda aradığınız kriterleri ve yapacağınız işleri yazarsanız android veya ios bir telefon önerebilirim
telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medya insta vs, bankacılık uygulamaları bi de iş görüşmeleri için kullanıyorum

telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medya insta vs, bankacılık uygulamaları bi de iş görüşmeleri için kullanıyorum
Bu işleri iki telefon da sorunsuz yapar hocam. 256 GB modellerinin arasında şuan 6-7k fark var. Bu fark benim için önemli değil diyorsanız iPhone 13 alın. Kısacası içinizden hangisini almak geliyorsa onu alın çünkü iki cihaz da size fazlasıyla yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı