iPhone 13 alınır mı?

Steven Rogers

Decapat
Yer
New Jersey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 3060
16GB RAM
Gelecek hafta almayı planlıyorum, kronik sorunları var mıdır, kullanan dostlar memnun musunuz acaba veya daha iyi bir seçenek var mı?

Bazı kişiler telefondan son derece memnun bazı kişilerde kasma donma ısınma gibi sorunların olduğunu söylüyor bütçeniz el veriyorsa 14 alın hem daha güncel olursunuz.

Gelecek hafta almayı planlıyorum, kronik sorunları var mıdır, kullanan dostlar memnun musunuz acaba veya daha iyi bir seçenek var mı?
Android ön yargın yoksa alınır. 2. El mi sıfır mi alacaksın bilmiyorumm. O kadar parayla ikinci elde riske atmakta sıkıntılı iş. Kumar gibi bir şey olur. Şimdi gelcek 13 pro al 2. El diyenler. Hz den başka ciddi bir değişiklik yok. Bir de büyük ihtimalle 600 tane s23-24 diyecekler.

Bazı kişiler telefondan son derece memnun bazı kişilerde kasma donma ısınma gibi sorunların olduğunu söylüyor bütçeniz el veriyorsa 14 alın hem daha güncel olursunuz.
10 bin TL ye değecek hiçbir fark yok. Batarya sadece 20-30 mah fazla ki bu 1 dakika bile yapmaz. İşlemci bile aynı. 14 prolar da yanıyor. iPhone kısmı yanma sorununu hâlâ cozemedi zaten. Xaomiye bakiyorsun berbat telefonlar. Aha yeni 13 pro aldı arkadaşım. Şarjı hızlı bitiyor demeye başladı. Ama gel gelelim T serisinin içinde güzel modellerinde sıvı soğutma cart curt sistemleri var.

En ucuz 35k gibi gözüküyor. Bu paraya çok daha iyi Samsung modelleri alınabilir. Ben şahsen Samsung tercih etmem ancak düz model alacaksam daha güncel bir telefon seçerdim. Onun dışında tercih meselesi tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı