iPhone 13 alınır mı?

Hocam bence bu pek önemli değil, gerçekten bir telefonda en son takılacağım sorun yineleme hızı. Telefondan güvenilir bir işletim sistemi, pratik bir ekosistem bekliyorum ben. Oyun falan oynamam, oyun oynayan insanların da iPhone tercih etmesini anlamam. Benim derdim kaliteli malzeme, ekosistemime olan katkısı ve ne kadar uzun süre sorunsuz kullanabileceğim oluyor genelde.

Samsung'da güvenilir ve kaliteli hocam.

Hocam bence bu pek önemli değil, gerçekten bir telefonda en son takılacağım sorun yineleme hızı. Telefondan güvenilir bir işletim sistemi, pratik bir ekosistem bekliyorum ben. Oyun falan oynamam, oyun oynayan insanların da iPhone tercih etmesini anlamam. Benim derdim kaliteli malzeme, ekosistemime olan katkısı ve ne kadar uzun süre sorunsuz kullanabileceğim oluyor genelde.
Bende dediğine katılıyorum. iPhone alan adam çok fazla para veriyor ama bir prüz yasamiyor. Yaşadığında da günümüzde iade sistemi o kadar zor işleyen bir şey değil ya da Apple zorlamıyor insanları paralarını rahatça iade ediyor. Onun dışında android alan adamlarda mutlu ama kendi çapında. Telefonlarını ne kadar ovseler de günün sonunda iPhone'ci arkadaşlarından foto almayı biliyorlar. Hak vermezdim ama gerçekten doğru bu. Parası olsa zaten o adamlarda android falan olmaz. Şu 3-5 yılda ne kadar tanıdığım, influcer o bu şu varsa parayı bulan ya da çalışmaya başlayan ya da bir yerden gören eden iPhone'ye vuruluyor. (Aynı ben)

Samsung'da güvenilir ve kaliteli hocam.
Hocam ben Android'den ve Google'dan kaçıyorum. Bloated hiçbir şeyi kullanmamaya çalışıyorum. Malzeme kalitesi olarak da uzun zamandır Samsung cihaz kullanmıyorum, zaten genel olarak Android cihazlardan ziyade direkt Samsung öneriyorum. Çoğu Android kullanan şirket düşük bütçeye yüksek performans sunmak için kalitesiz malzeme kullanıyor bence, modelden modele de değişir tabi. Çevremden gözlemlerim bu şekilde, belki de benim çevreme öyle denk gelmiştir, onlar iyi kullanamıyorlardır bilmiyorum.

Sadece Hz değil ekran özellikleri de değişiyor. Ekran, işlemci ve kamera gayet büyük farklar hocam.
Anlatamayiz hocam düz modeller flagship olarak geçmmiyor.Apple bayisindeki adam bile 13 pro düz 15ten daha iyi diyor videosu vardi.

Bütçe düz modele el veriyorsa alınabilir yani tabii ki de Pro ve üstü olması daha iyidir ama S24 yerine düz model kullanmak tercihimdir.
Tamam sen kullan armycik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı