iPhone 13 alınır mı?

Ya aslında her cephenin kendine has güzellikleri var. Dış gorunusu güzel gelirse içi de iyiyse oneriliyorsa çokta takmamak lazım. Adamın 38k parası var çöp toplayarak yapmış, inşaata çalışmış, babası biriktirmiş o kadar almış farzı misal 4k ekle kanzi, 10k daha çik bra cart curt. Telefonu sen begendiysen marka da kendini kanitladiysa foruma konu açmayacaksın. Baba parası yiyen Berke Can iPhone'dan başka telefon, logitechten başka ekipman Nvidia dan başka ekran kartı üretici bilmediği için buralarda sana çok yardımcı olamaz. 🤓
Altina imza atilmalik.İnşata çalişan adami anlarim çöp toplayanda iphone almasin.Şuan nvidia var bende ucuz bulsaydim amd alirdim.

Pro Max tercih edeceğim zaten SE2020'den küçük cihaz sevdiğimi anlamişsinizdir fakat elim o zamandan bu zamana fazla büyüdü 16 yaşindaydim SE2020 varken.

Dayım 12 mini kullanıyordu küçük telefonlar nostaji açısından gerçekten ilgi çekici keşke mini serisi tekrar gelse.

2 ay oldu alalı. Arkadaşımda da aynı model var fakat o telefonda ara ara takılmalar olduğunu söyledi. Bende ise herhangi bir sorun yok. Tek şikayet ettiğim kısım şarjının çok hızlı bitmesi. Telefonu aktif olarak kullanan biri olduğum için günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Ayrıca ısınma problemi var hafiften.
Malesef cihaz küçük ve düz model olduğundan mah değeri düşük

Niye hocam o adamda insan değil mi? Suçu zaten adamda değil en başta ekonomide aramak lazım da ehemm.
Çöp taşiyan adamin iphone derdi değil ev geçindirme derdi var hocam.İnşallah en iyisi onlarinda olur fakat ekonomi ve kazanç belli

13'ün Pro modeliyle arasında 30k var o da aynı mah degerune sahip. 🤣
benim kastim küçük cihaz olmasi pro modelde küçük hocam düz modelden kastim pro max olmamasi nerenizle okudunuz

Gelecek hafta almayı planlıyorum, kronik sorunları var mıdır, kullanan dostlar memnun musunuz acaba veya daha iyi bir seçenek var mı?

İlla düz model de olsa iPhone alacağım diyorsan 14 al ama bana kalırsa düz modeller fiyatını hak etmiyor Samsung cephesinde S23, S24 var ama tabii sana kalmış ben Samsung ve Apple da severim diğer markalara zaten hiç yanaşma en kötü ihtimal 13 al pişman olmazsın ama tabii fiyatını hak ediyor mu muamma 2.el alabiliyorsan öyle tercih et.

Altina imza atilmalik. İnşata çalişan adami anlarim çöp toplayanda iPhone almasin. Şu an NVIDIA var bende ucuz bulsaydim AMD alirdim.

13 yaşımdan beri çalışıyorum az bir şey annemin desteği hariç telefonumu bilgisayarımı motorumu her şeyimi kendi paramla aldım paranın kolay kazanılmadığını bildiğim için insanların Android'e yönelmesini istemiyorum yani boş boş mesajlar yazmayın.

13 yaşımdan beri çalışıyorum az bir şey annemin desteği hariç telefonumu bilgisayarımı motorumu her şeyimi kendi paramla aldım paranın kolay kazanılmadığını bildiğim için insanların Android'e yönelmesini istemiyorum yani boş boş mesajlar yazmayın.
Tamam ablam iostan anliyorsun tamam.Kendim mac kullaniyorum fanboy geldi macos windowsa saplar dedi macos aslinda linux tabanli makyajlanmiş işletim sistemi ayni o hesap buda.13 yaşinda kendi paranla nasil aldin

20 yaşina girecem babam aliyor hayla bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı