iPhone 13 alınır mı?

Dostlar gerçekten çok değerli mesajlarınız için teşekkür ederim, bir iPhone 13 veya sizin de önerdiğiniz gibi biraz daha para eklersem 13 Pro alacağım. Yanıtlarınızı okurken 5 sezon La Casa de Papel izler gibi oldum, gerçekten çok kaliteli bir tartışmaydı Samsung ve iPhone kullanıcıları arasında. Çok yardımcı oldunuz, bir Apple teknisyeninden iPhone 13 modeli konusunda daha bilgiliyim sanırım :D

Dostlar gerçekten çok değerli mesajlarınız için teşekkür ederim, bir iPhone 13 veya sizin de önerdiğiniz gibi biraz daha para eklersem 13 Pro alacağım. Yanıtlarınızı okurken 5 sezon La Casa de Papel izler gibi oldum, gerçekten çok kaliteli bir tartışmaydı Samsung ve iPhone kullanıcıları arasında. Çok yardımcı oldunuz, bir Apple teknisyeninden iPhone 13 modeli konusunda daha bilgiliyim sanırım :D

Hocam 13 Pro almak yerine 15 Pro alın. Fiyatları aynı.

Gelecek hafta almayı planlıyorum, kronik sorunları var mıdır, kullanan dostlar memnun musunuz acaba veya daha iyi bir seçenek var mı?

Alınır elbette herhangi bir kronik sorunu yok cihazın 15 ay gibi bir süredir aktif kullanıyorum ama iOS zorunluluğu yoksa S23 de olabilir ekran olarak 13'ten çok daha iyi 120hz/60hz. karar senin.

2 yıldır kullanıyorum, aldığım günden beri üst düzey performansla devam ediyor. Şuan sadece bataryada sorun yaşıyorum, ilk aldığımda çok rahat 1 günü çıkarıyordu, şuan o durumda değil. Başka hiçbir sorunu yok. Alınır yani.

iPhone 13 daha geçen hafta aldım RAM'i 4 GB ama işlemci onu destekliyor hiç kasmıyor öneririm ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı