- Makaleler
- 1
Fiyatini hak etmiyor daha iyi alternatifler var alınmaz.
Ne gibi alternatifler var hocam?Fiyatini hak etmiyor daha iyi alternatifler var alınmaz.
Ne gibi alternatifler var hocam?
@okyzby arkadaş biraz Apple fanboyluğu yapmış hocam iOS 18 ile kasmaya başladı bile 13 illa iOS istiyorum derseniz de SE 4'ü bekleyin derim oda bu ay çıkıyor zaten ama bu fiyatta en performanslı cihaz S24 olacaktır Xiaomi'yi falan şutlayın zaten.
Bu one ui 7 ne zaman gelecek bilginiz varmıiPhone 13 3 senelik telefon sıfırına bence bu paralar verilmez artık. Aynı fiyata arkadaşa S24 aldık, 120hz ekranlı, 8 gen 3'lü mis gibi cihaz. Yakında One UI 7 de geliyor, One UI 7 akıcılık olarak iphone'u aratmıyor. Android'ten falan sıkıldıysan iphone denemek istiyorsan bir şey diyemem ama hakiki iphone deneyimi de pro cihazlarda. Beklentin nedir tam olarak bilmiyorum ama İphone 13 hayalindeki gibi bir cihaz çıkmayabilir.
Alınır, tüketim çılgınlığının bize dayatması sadece her yeni model çıktıkça. Ben 14 alacaktım gittim baktım 13 le hiçbir fark yok güncelleme olayı dışında 13 aldım medimarktakiler yalnız ikidebir sigorta cart curt satmaya çalıştılar çok sinir oldum oradan almanı tavsiye etmem.
Tamam canım.
Yeni çıkan iPhone 16'e hakkında ne düşünüyorsunuz oda mantıklı geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.