11'den 13'e geçmek çok da akıllıca durmuyor. Neredeyse farkı yok. Hadi 14 veya 15 desen neyse.
Aradan 5 yıl sonra iphone 13 takır takır çalışırken Mİ 14T kasmaya devam35k verip 4 yıl öncesinin telefonunu almak tamamen mantıksız. Yerinizde olsam Mi14T pro alırdım.
Hem ekran,hem kamera,hem performans hem de pil süresi olarak iphone 13 ü katlıyor.
Nasıl yok? Ekran zaten başlı başına bir fark. Özellikle kamera pil ve ekran’da dağlar kadar fark var11'den 13'e geçmek çok da akıllıca durmuyor. Neredeyse farkı yok. Hadi 14 veya 15 desen neyse.
Hiçbir amiral gemisi Android telefon 5 yıl sonra kasmaz. Bu hurafeyi bırakın artık. Fanboyluğun lüzumu yok.Aradan 5 yıl sonra iphone 13 takır takır çalışırken Mİ 14T kasmaya devam
Hangi amiral gemisi Samsung cihaz 1,2 sene sonra performans kaybediyor?Geçilir, kimseyi dinleme Samsung da alma Android fanboyluğuna gerek yok Samsung'un CEO'su bilebilir ki maksimum 1, bilemedin 2 sene içinde Samsung'lar yüksek oranda performans kaybedecek verdiğiniz parayla kalacaksınız, satmaya da satamayacaksınız anca düşük fiyatlara satarsınız Samsung'u. Ama IPhone'lar ikinci elde pek değer kaybetmiyor 50 bine kadar olan IPhone'lar alınabilir fakat hiçbir iPhone cihaza 50 bin TL üstü vermeyin. 13 alınır gayet güzel bir cihaz.
11 kullandığım en kötü telefon, 13'de kullanmadığım vasatın üstü bir telefon.11'den 13'e geçmek çok da akıllıca durmuyor. Neredeyse farkı yok. Hadi 14 veya 15 desen neyse.
Kasmaz kısmına katılıyorum ama pili ölüyor ya.Hiçbir amiral gemisi Android telefon 5 yıl sonra kasmaz. Bu hurafeyi bırakın artık. Fanboyluğun lüzumu yok.
Hangi amiral gemisi Samsung cihaz 1,2 sene sonra performans kaybediyor?
Eşim 4buçuk yıllık S21U kullanıyor. Hala taş gibi. Yeni güncelleme aldı hiçbir kasma ,donma yok. Ben 2 yıldır Samsung S23+ kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
İşkembe i kübradan sallamayın.
Performans filan önemli değilse iPhone'de kalmanı öneririm bu arada. S24 her konu da daha iyi ama iOS kendine bağlıyor.iPhone 11'den geçeceğim. S24 Plus'lar bütçemi aşıyor. Geçilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.