iPhone 13 almak mantıklı mı?

Selam, uzun zamandır Galaxy A50 kullanıyorum. Artık performansı eskisi gibi değil. 64 GB olması yetmiyor ve açıkçası sıkıldım kullanmaktan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçenlerde bu videoya denk geldim. Videoda bahsedilen sorunların çoğunu şu an yaşıyorum. Tüm Android cihazlar böyle mi bilmiyorum. Aklıma iPhone 13 almak var ama Samsung tarafında S22, S22 Ultra falan da var. Zaten başka telefon yok alınabilecek. Eylül'de iPhone 14'ler duyurulacak sanırım ama beklemek mantıklı mı bilmiyorum. Şimdi alabileceğim cihazlara da zam gelecektir zaten eylül'de. Fiyatının pek önemi yok ama zam geldikçe enayi gibi hissediyor insan. Zaten bahsettiğim telefonların da şu anki fiyatlarını hak etmediği aşikar. Ama artık yapacak bir şey yok. Neyse, telefon önerilerinizi bekliyorum. Sosyal medyada gezmek, oyun oynamak amacım. Ayrıca kamerası ve uzun kullanım süresi sunması da önemli. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden. Bir bütçe vermiyorum, zaten iPhone 13, S22 ve S22 Ultra var seçeneklerde. iPhone 13 Pro da alabilirim ama gereksiz buluyorum, sonuçta çok haşır neşir değilim telefonlarla. iPhone 13 de alırsam 13 Pro da alırsam aradaki farka değecek şeyler yapmayacağım yani. Samsung'tan Samsung'a geçmek mantıklı mı bundan da emin değilim :). Bakacağız artık.

13 Pro almanız daha iyi olacaktır geleceğe yatırım. Ha bir de 14 bir ihtimal beklenebilir bende eylül'de 13 Pro alacağım ama o zamanda 14 tanıtılacakmış sanırım babam söyledi istersen onu bekle sonra ah vah etme diye.

İphone 13'e o kadar para verceğime s21 fe alırım şahsen.
Samsung değer kaybeden bir cihaz, iPhone tarafında ise model yenilemesi dâhâ kolay oluyor değer kaybetmediği için.
iPhone 13 alıp satarsın üzerine bir asgeri ücret dâhâ eklersin 14 Pro falan alırsın rahatlıkla, o sebeple alan çok.

Samsung değer kaybeden bir cihaz, iPhone tarafında ise model yenilemesi dâhâ kolay oluyor değer kaybetmediği için.
iPhone 13 alıp satarsın üzerine bir asgeri ücret dâhâ eklersin 14 Pro falan alırsın rahatlıkla, o sebeple alan çok.

İstediğiniz fiyatla satmak zor şu an kimsede para yok. Telefonculara satsan ayrı dert yarı fiyata alıyorlar.

S22 daha f/p sanırım.
Aynen.

Açıkçası ben Android seven biriyim, bu nedenle benim tercihim S22 olurdu. Bu S22 fiyatları da ülke şartları için aşırı pahalı. Iphone bunlardan daha da o nedenle hiçbiri fiyatlarını hak etmese de S22 f/p kalıyor yine 13 modeline göre. Her iki telefon da memnun eder ve uzun ömürlü olur artık hangisini alacağın sana kalmış.

İphone 13'e o kadar para verceğime s21 fe alırım şahsen.

14 beklenebilir lakin bir zam daha gelirse hiç hoş olmaz. Büyük ihtimalle Eylül gibi tanıtılır. Yani işlemci tarafında fark olur onun dışında inanılmaz bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

iPhone zamanla performans kaybetmiyor ama ne zaman Samsung cihaz alsam 3 ay sonra performansı ilk zamanki gibi olmuyor ve 1 yıl geçtikten sonra takılmaya başlıyor telefon. iPhone 13 alınır hocam daha ucuz olsun istiyorsanız iPhone 11'de alınır.
Ek olarak hocam birisi şunu al bunu al daha iyi daha ucuz gibi kelimeler ediyor onlara kulak asmayın almak istiyorsanız alın pişman olmazsınız.

13 Pro almanız daha iyi olacaktır geleceğe yatırım. Ha bir de 14 bir ihtimal beklenebilir bende eylül'de 13 Pro alacağım ama o zamanda 14 tanıtılacakmış sanırım babam söyledi istersen onu bekle sonra ah vah etme diye.

İstediğiniz fiyatla satmak zor şu an kimsede para yok. Telefonculara satsan ayrı dert yarı fiyata alıyorlar.
Aynen.

Açıkçası ben Android seven biriyim, bu nedenle benim tercihim S22 olurdu. Bu S22 fiyatları da ülke şartları için aşırı pahalı. Iphone bunlardan daha da o nedenle hiçbiri fiyatlarını hak etmese de S22 f/p kalıyor yine 13 modeline göre. Her iki telefon da memnun eder ve uzun ömürlü olur artık hangisini alacağın sana kalmış.

Yanıtlar için teşekkürler. Aslında o daha ucuz - bu daha daha ucuz tarzı ayrımlara gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta ikisi de pahalı. S22 ve iPhone 13 için konuşuyorum.
Parayı vermişken en iyisini alayım diyorum bu da iPhone 13'e götürüyor direkt. iPhone 13 Pro alabilirsem onu da alabilirim ama Pro modelinde gelen ek özelliklere ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. 120 Hz sanırım Pro modeli, tek dikkatimi çeken o. Bir tek onun için değer mi fazladan para vermek bilmiyorum. Zaten dediğim gibi, telefonu oyun oynamak, sosyal medyada gezmek gibi klasik şeyler için kullanırım. Sinematik mod gibi şeyler fazla bana :D . S22 alabilirken S21 FE'ye de gerek olduğunu düşünmüyorum. S22 varken eski kalıyor sonuçta. Samsung cihazlar hakkında haklısınız, performansı ilk zamanlar gibi olmuyor birkaç ay sonra. Bu da beni iPhone almaya çeken nedenlerden biri. Ama evde Samsung marka televizyon var, ara sıra ekran yansıtıp öyle kullanıyorum rahatça. iPhone geçince bunu yapamam sanırım. Anca bazı cihazlar alarak yapabilirim, değil mi?
iPhone 13 alıp yanına AirPods Pro alırım belki. Zaten uzun zamandır Samsung kullanıyorum dediğim gibi. Biraz değişim iyi gelir gibi. Tekrardan teşekkürler yanıtlarınız için, iyi akşamlar :) . Son bir soru soracağım. iPhone 13 için renk önerisi de lazım. Yeşil, Yıldız Işığı (Beyaz) ve Gece Yarısı (Siyah) renkleri arasında kaldım. Hangi rengi daha güzel görünüyor sizce?

Yanıtlar için teşekkürler. Aslında o daha ucuz - bu daha daha ucuz tarzı ayrımlara gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta ikisi de pahalı. S22 ve iPhone 13 için konuşuyorum.
Parayı vermişken en iyisini alayım diyorum bu da iPhone 13'e götürüyor direkt. iPhone 13 Pro alabilirsem onu da alabilirim ama Pro modelinde gelen ek özelliklere ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. 120 Hz sanırım Pro modeli, tek dikkatimi çeken o. Bir tek onun için değer mi fazladan para vermek bilmiyorum. Zaten dediğim gibi, telefonu oyun oynamak, sosyal medyada gezmek gibi klasik şeyler için kullanırım. Sinematik mod gibi şeyler fazla bana :D . S22 alabilirken S21 FE'ye de gerek olduğunu düşünmüyorum. S22 varken eski kalıyor sonuçta. Samsung cihazlar hakkında haklısınız, performansı ilk zamanlar gibi olmuyor birkaç ay sonra. Bu da beni iPhone almaya çeken nedenlerden biri. Ama evde Samsung marka televizyon var, ara sıra ekran yansıtıp öyle kullanıyorum rahatça. iPhone geçince bunu yapamam sanırım. Anca bazı cihazlar alarak yapabilirim, değil mi?
iPhone 13 alıp yanına AirPods Pro alırım belki. Zaten uzun zamandır Samsung kullanıyorum dediğim gibi. Biraz değişim iyi gelir gibi. Tekrardan teşekkürler yanıtlarınız için, iyi akşamlar :) . Son bir soru soracağım. iPhone 13 için renk önerisi de lazım. Yeşil, Yıldız Işığı (Beyaz) ve Gece Yarısı (Siyah) renkleri arasında kaldım. Hangi rengi daha güzel görünüyor sizce?
Yeşil güzel bence şeffaf kılıf ile kullanabilirsiniz.

iPhone 13 için renk önerisi de lazım. Yeşil, Yıldız Işığı (Beyaz) ve Gece Yarısı (Siyah) renkleri arasında kaldım. Hangi rengi daha güzel görünüyor sizce?
Ben beyaz taraftarıyım, siyahta düşünülebilir.
120 Hz farkını dâhâ çok oyunlarda hissedersin muhtemelen ama bildiğin üzere iPhone açık ekran süresi tarafında bir tık kötü oluyor genelde.

Son düzenleme:
Oyun vb. oynamacaksanız ve 64 GB yetmiyor ise iPhone 11 modelinin 128 GB versiyonunu alabilirsiniz. 6500TL cebinize kalıyor, şahsen ben genelde sosyal medya da takılıyorum ara sıra da oyun oynuyorum bunu yanı sıra bir sürü boş fotoğraf video çekmeme rağmen 64 GB bana yetiyor. Dediğim gibi illa 64 GB olmasın diyor iseniz 128 GB 11 alabilirsiniz.

Parayı vermişken en iyisini alayım diyorum bu da iPhone 13'e götürüyor direkt. iPhone 13 Pro alabilirsem onu da alabilirim ama Pro modelinde gelen ek özelliklere ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. 120 Hz sanırım Pro modeli, tek dikkatimi çeken o. Bir tek onun için değer mi fazladan para vermek bilmiyorum. Zaten dediğim gibi, telefonu oyun oynamak, sosyal medyada gezmek gibi klasik şeyler için kullanırım. Sinematik mod gibi şeyler fazla bana :D. S22 alabilirken S21 FE'ye de gerek olduğunu düşünmüyorum. S22 varken eski kalıyor sonuçta. Samsung cihazlar hakkında haklısınız, performansı ilk zamanlar gibi olmuyor birkaç ay sonra. Bu da beni iPhone almaya çeken nedenlerden biri. Ama evde Samsung marka televizyon var, ara sıra ekran yansıtıp öyle kullanıyorum rahatça. iPhone geçince bunu yapamam sanırım. Anca bazı cihazlar alarak yapabilirim, değil mi?
iPhone 13 alıp yanına AirPods Pro alırım belki. Zaten uzun zamandır Samsung kullanıyorum dediğim gibi. Biraz değişim iyi gelir gibi. Tekrardan teşekkürler yanıtlarınız için, iyi akşamlar :). Son bir soru soracağım. iPhone 13 için renk önerisi de lazım. Yeşil, yıldız ışığı (beyaz) ve gece yarısı (siyah) renkleri arasında kaldım. Hangi rengi daha güzel görünüyor sizce?

Yeşil çok yakışıyor hele ışık altında çok iyi gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı