iPhone 13+ Apple Watch vs iPhone 14

Yanlış anlaşılma olmasın ama herkes zeki ben mi salağım? İşine gelen beğenmedim atıp geçiyor dediği bir şey de yok. Yıl olmuş 2023 hala 60 Hz savunan insanlar var.

Oyun oynamayacaksa 120 Hz'ye ne gerek var? Bütün herkes PUBG de 120 FPS alma derdinde değil, sadece kendi gözünüzden bakmayın olaya.

Oyun oynamayacaksa 120 Hz'ye ne gerek var? Bütün herkes PUBG de 120 FPS alma derdinde değil, sadece kendi gözünüzden bakmayın olaya.

Oyun oynayan biri değilim. 120Hz tarayıcıda ya da sosyal medyada gezerkende çok işe yarıyor, düşük güç modunda telefon kötü geliyor. Tabii bu insandan insana değişir ama %90 aynı şeyi söyler. Bir de tek bilen Apple mı? 10K'lık Android telefonda olan özellikle 35k verilen insanın birikimini döktüğü telefonda yok.

Yanlış anlaşılma olmasın ama herkes zeki ben mi salağım? İşine gelen beğenmedim atıp geçiyor dediği bir şey de yok. Yıl olmuş 2023 hala 60 Hz savunan insanlar var.
Telefonlarda oyun oynanmadigi surece bence 120hz gereksiz. Kaldi ki bu oyun rekabetci degilse yine bir ihtiyac degil. iPhone 13 kullaniyorum ve 60hz olmasina ragmen ekranindan cok ama cok memnunum, asla ihtiyac duymadim 120hz'e, ayrica Rocket League Sideswipe oynuyorum, gayette akici hissettiriyor. 2023 olmasi ile yorumunuzun bence alakasi yok. Ha olsa iyi olur muydu, kesinlikle. Ama sahsen mobil cihazlarda ihtiyac olarak gormuyorum ben.

Telefonlarda oyun oynanmadigi surece bence 120Hz gereksiz. Kaldi ki bu oyun rekabetci degilse yine bir ihtiyac degil. iPhone 13 kullanıyorum ve 60Hz olmasina ragmen ekranindan cok ama cok memnunum, asla ihtiyac duymadim 120Hz'e, ayrica Rocket League Sideswipe oynuyorum, gayet de akici hissettiriyor. 2023 olmasi ile yorumunuzun bence alakasi yok. Ha olsa iyi olur muydu, kesinlikle. Ama sahsen mobil cihazlarda ihtiyac olarak gormuyorum ben.

60 Hz kullanılmaz demiyorum. Bir kere 120Hz kullanıldıktan sonra fark belli oluyor her alanda.

Evet savunuyorum ne olacak? 2024-2025 bilmem ama bu yıl telefonlar için hala yeterli 60 Hz. Ben 120 Hz aramıyorum açıkçası. iPhone 8 kullanmama rağmen yeterli. 120 Hz istek şu an, ihtiyaç değil. Beğenmedim atmamın da bir sebebi var ayrıca.

Hocam watch demişsiniz de hangi modelinsen bahsediyorsunuz ? iPhone 14 almak şuan için çok mantıklı değil şahsen. Çünkü ikiside A15 kullanıyor. Fotoğraf çekimlerinde ufak farklar olsa da benzer cihazlar. Açıkçası her iki cihazıda bırakıp iPhone 13 Pro almak en doğru seçim olurdu.

120hz sadece "pubg" İçin değil benim telefonum ekranı 90hz, 60hz e göre her şeyde o kadar akıcı ki

Evet savunuyorum ne olacak? 2024-2025 bilmem ama bu yıl telefonlar için hala yeterli 60 Hz. Ben 120 Hz aramıyorum açıkçası. iPhone 8 kullanmama rağmen yeterli. 120 Hz istek şu an, ihtiyaç değil. Beğenmedim atmamın da bir sebebi var ayrıca.
Açıkçası benim 8klık telefonumda bile 90hz yoksa adamın alacağı telefonda olmalı diye düşünüyorum ancak kişi telefonda akıcılık istemiyorsa watch alması mantıksız değil

120hz sadece "pubg" İçin değil benim telefonum ekranı 90hz, 60hz e göre her şeyde o kadar akıcı ki

Açıkçası benim 8klık telefonumda bile 90hz yoksa adamın alacağı telefonda olmalı diye düşünüyorum ancak kişi telefonda akıcılık istemiyorsa watch alması mantıksız değil
Tamam kardeş en akıcı sizsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı