iPhone 13 su aldı ve dokunmatiği çalışmıyor

goktugzz2

Centipat
Daha fazla  
iPhone 13 telefonumu suya dayanıklı olduğu için doğal olarak dün video çekmek için havuzun altına soktum. 1-2 defa da yapmıştım ama bu sefer ekranın yarısından itibaren sağ kısmın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Sizce sorun nedir? Garanti karşılar mı? Ne yapmalıyım sıfırlasam geçer mi?

Bazen süre uzadıkça cihaz içerisindeki hasar artıyor. Dediğim olay tuzlu su için daha yaygın olsa da bazen bu durum klorlu havuz suyunda da yaşanıyor. Servise kısa süre içerisinde götürmeni öneririm.

Kullanıcı hatası olarak mı tanımlanır peki?

Hocam ilk yazdığım mesajdaki gibi cihazların içinde bir kağıt var. Su teması olduğunda rengi değişiyor. Hatta İstanbul'daysanız Apple Store'a gittiğinizde telefonun içini açmadan arka alanda büyüteçle bakıp SIM kartı yuvasından o alanı görüp sıvı teması var diyebiliyorlar. İsterseniz safa yatıp böyle bir problem yaşıyorum neden oldu anlamadım deyip şansınızı deneyin fakat anlamama oranlarını düşük görüyorum.

Hocam ilk yazdığım mesajdaki gibi cihazların içinde bir kağıt var. Su teması olduğunda rengi değişiyor. Hatta İstanbul'daysanız Apple Store'a gittiğinizde telefonun içini açmadan arka alanda büyüteçle bakıp SIM kartı yuvasından o alanı görüp sıvı teması var diyebiliyorlar. İsterseniz safa yatıp böyle bir problem yaşıyorum neden oldu anlamadım deyip şansınızı deneyin fakat anlamama oranlarını düşük görüyorum.
şuan istanbulda değilim maalesef

Hocam merhaba. Garantiye gönderin. Kullanıcı hatası vs derlerse hiç uğraşmayıp mahkemeye verin. Bi video izlemiştim adam 16 pro max'ini sokmuş suya açılmamış apple kabul etmemiş ama mahkemeye halletmiş parayı 6 ayda filan almış. Videoyu detaylı izleyip öyle karar verin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı