iPhone 13 hala alınır mı?

Twitter'da iPhone 13 kelimesini aratınca karşıma iPhone 13'ün kamerasının kötü olduğu tweetler karşıma çıktı. Bunlar gerçek mi?
S23'den kötü sayılır.

Eğer iPhone almaktan vazgeçerseniz S23 önerebilirim. iPhone 13'ten daha iyi bir telefon.

Hocam siz yine de bir S22 ultrayı es geçmeyin bir bakın marka takıntınız yoksa tabii.
İlk defa Apple alabilecek kıvama geldim o yüzden hafif takıntım var desem doğru olur. Ayrıca birkaç sene sonra satmaya kalkarsam iPhone 13, S22'ye göre fiyatını daha fazla koruyacaktır diye düşünüyorum.

Biraz eski kalmaya başladı ve bu fiyatlarda çok daha güçlü cihazlar var.
S23 ve S23+ Panel ve Donanım gücü olarak baya iyi.
Google servisleri ön yüklü gelmiyor olması sorun yaratmıyorsa Huawei P60 pro en iyi kameraya sahip akıllı telefon konumu şuanda. Kompakt fotoğraf makinesi gibi bişey yapmış adamlar ve baya da iyi. Paneli ise 1 milyar renk gösterebiliyor şuanda standartın üzerinde renk geçişi elde edersin bu da güzel bir zevk sunuyor.

Son düzenleme:
İlk defa Apple alabilecek kıvama geldim o yüzden hafif takıntım var desem doğru olur. Ayrıca birkaç sene sonra satmaya kalkarsam iPhone 13, S22'ye göre fiyatını daha fazla koruyacaktır diye düşünüyorum.
3GS'ten beri ıphone kullandım. Android hayatım olmadı benim. Android'i bilmiyorum yani. Arkadaşların dediği gibi,13 yerine maddiyatı arttırabilirseniz 14 düz akar. Ancak o kadar çıkamazsanız. En iyi ihtimal 13 produr. Iphone 13 pro sıfır almıştım. O cihaz da ciddi güçlüdür. Ancak 13 diyorsan,tabiki de yıllar boyunca götürür. Herhangi bir sorun yaşamazsın. Daha yeni ıphone 12'yi sattım. O bile gayet iyi.

Başlıkta da belirttiğim gibi 2024 senesine yavaş yavaş yaklaşırken, hala iPhone 13 alınır mı? Yoksa eski mi kaçar? Android tarafında telefon önermeyin.

Kullanım amacına göre. Mesela sadece sosyal medyada takılan biriysen, WhatsApp, Instagram fotoğraf çekilmek için kullanacaksan seni 5 yıl zorlanmadan götürür. Fakat telefonu daha ağır işlerde kullanacaksan ve biraz yeniliğe takıntılıysan 2,3 yıl götürür. Alınır yani.

Pro modelini Apple sayfasında veya Vatan'da göremedim.
14 pro da apple sayfasında yok. Ticari mantık yapıyorlar. Oda karaborsaya düşüyor. Kilitliyor bizim millet de. 14 - 14 plus var sadece. 13 direkt problem (Apple kaldırdı 13 serisini sayfadan) ya 2.el ya da sıfır başka sitelerden. Ki bana sorarsanız sıfır alınmaz. Yeni çıkanlara yakın 13 fiyatın sıfırı. Oda bizimkiler sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı