Şu anki telefonum yavaslamaya başladı artık yeni bir telefon almam gerekiyor. iPhone 13 almayı düsünüyorum 2025 yılında hala alınır mı? Artıları eksileri neler?
Şu anki telefonum yavaslamaya başladı artık yeni bir telefon almam gerekiyor. iPhone 13 almayı düsünüyorum 2025 yılında hala alınır mı? Artıları eksileri neler?
2026 sonuna kadar güncelleme alıcak sonrasında güncellemsi son buluyor. Yeni bir telefon için az bir süre olarak düşünüyorum. Güncelleme konusunu sıkıntı etmem diyorsanız 2.el temiz alınabilir
Hocam kısaca 1. iPhone 15 çıkınca iPhone 13 satışı patladı 2. artılar: Kamerası iş görür normal bir bireye göre. Öyle uyum sorunuda yok pek fazla. Eksiler: Desteğinin ne zaman kesileceği belli olmaz.