iPhone 13 hangi renk alınmalı?

Hocam bakınca büyük farklar var ama almayayım mı 2. el.

Hocam o benim hoşuma gitmedi gibi ya.

Orası size kalmış ben kendi fikrimi söyledim. Arkadaşım 14 Pro'yu 21 kya almıştı böyle fırsatlar oluyor bazen fırsat olursa alınır ama 44 k vermem ben şahsen. Nasıl kullandı 1 yılda 10 pil düşürdü orayı da pek anlamadım yeni nesilde daha hızlı düşüyordur belki.

Orası size kalmış ben kendi fikrimi söyledim. Arkadaşım 14 Pro'yu 21 kya almıştı böyle fırsatlar oluyor bazen fırsat olursa alınır ama 44 k vermem ben şahsen. Nasıl kullandı 1 yılda 10 pil düşürdü orayı da pek anlamadım yeni nesilde daha hızlı düşüyordur belki.
Hocam arkadaşınız yurtdışı almış olmasın çünkü imkanı yok

Hocam arkadaşınız yurt dışı almış olmasın çünkü imkanı yok.

Tabii yurt dışı ama yurt dışına göre bile ucuza geliyor. Zaten şu an iPhone 13 alma imkanınız var bir tık üstünü alayım diye ikinci el bence almayın. iPhone 13 zaten kötü bir telefon değil 11 le karşılaştırasınız sıfır 11 alın diyecek halim yok zaten.

İyi Sosyaller. Sorum yukarıda benim içim cok kırmızıya gidiyor ama ona da kılıf uydurmak zor olacak gibi. 2. olarak da siyah düşünmekteyim sizin de fikrinizi almak istedim.

Veya iPhone 13 alacağıma 2. el 14 Pro alabilirim siz hangisini önerirsiniz? Bu ikisinden 2. el de problem yaşar mıyım yoksa sıfır 13 mü almalıyım?

Renk değil de model olarak ben 2.el iPhone 14 Pro aldım aileden aldım güvenilirdi her türlü 13'ün çok üstüne bir telefon Pro modeller her zaman daha iyi, renk olarak da siyah öneririm hem kılıf açısından hem rengi sonradan sıkmaz.

Tabii yurt dışı ama yurt dışına göre bile ucuza geliyor. Zaten şu an iPhone 13 alma imkanınız var bir tık üstünü alayım diye ikinci el bence almayın.
Ben tr alacağım hocam maalesef 4 ay boyunca 2 telefonla gezmeyi düşünmedim zaten öyle alsam şuan sıfır 16 pro alabiliyorum ama yurt dışı işte bir tereddüt ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı