iPhone 13 hangi renk alınmalı?

2. el temiz 14 Pro bulursanız tabii ki çok daha iyi olacaktır sizin için.

Bu devirde zor o işte biraz.

Ben TR alacağım hocam maalesef 4 ay boyunca 2 telefonla gezmeyi düşünmedim zaten öyle alsam şu an sıfır 16 Pro alabiliyorum ama yurt dışı işte bir tereddüt ediyorum.

Yok zaten yurt dışı alın demedim büyük bir fırsat olursa 2. el alınır diyorum.

Hocam ben bulduğum cihazın temiz olduğunu düşündüm ama bir yere göstermeden de olmaz.

Yok zaten yurt dışı alın demedim büyük bir fırsat olursa 2. el alınır diyorum.
Hocam bir daha baktım ekran applede değişmiş herşey aktif bilinmeyen yazmıyor yani bir problem teşkil eder mi?

Hocam ben bulduğum cihazın temiz olduğunu düşündüm ama bir yere göstermeden de olmaz.

Evet öyle, yenilenmiş cihazlar da mesela tamamen fiyasko bir sürü yöntem buluyor millet bu devirde temiz cihaz bulmak da zor güvenilir satıcı da. Ama gösterirsin içine de sinerse alırsın 2. ele karşıyım demiyorum bende sonuç olarak.

Hocam bir daha baktım ekran Apple'de değişmiş her şey aktif bilinmeyen yazmıyor yani bir problem teşkil eder mi?

Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama kısacası değişen varsa asla alma orijinal değişen derse de orada öyle yazmaz zaten. Yazıyor diye okumuşum dalgınlıgıma geldi ama yine dediklerim geçerli.

Evet öyle, yenilenmiş cihazlar da mesela tamamen fiyasko bir sürü yöntem buluyor millet bu devirde temiz cihaz bulmak da zor güvenilir satıcı da. Ama gösterirsin içine de sinerse alırsın 2. ele karşıyım demiyorum bende sonuç olarak.

Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama kısacası değişen varsa asla alma orijinal değişen derse de orada öyle yazmaz zaten.
Hocam normal cihaz hakkında olan bölümde yazıyor değişen parçalar yerinde ekran yazıyor yanında da orijinal Apple parçası diyor.

Hocam normal cihaz hakkında olan bölümde yazıyor değişen parçalar yerinde ekran yazıyor yanında da orijinal Apple parçası diyor.

Hocam ben sizin yerinizde olsam servise falan götürür emin olurum 44 k düşük bir para değil sonuçta. Mesela pil sağlığı 100 yazıyor onun bile gerçekliğini bilmiyorsun bayağı oynuyorlar pil sağlığı ile. Bu dediğim o 14 Pro için değil genel, yani demek istediğim servise baktırmadan çoğu şeyden emin olmam ben. Yenilenmiş telefon deneyimim oldu görmen lazım pil sağlığı 100 diyor 2 güne 80 oluyor tekrar yükseliyor falan bunları yapanlar hakkındayı da kurcalar gibime geliyor. Ama en önemlisi her şeyden önce senin içine sinmesi tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı