iPhone 13 için kredi çekmek mantıklı mı?

Çalışıyorum onemlı olan iPhone 13 buna değer mi elimde 2015'den kalma telefon var Android 5 sürümünde.

Bakın Xiaomi alabilirsiniz o kadar çok pahalıya kaçmayın Xiaomi'ler benim gözümde F/P o yüzden öneriyorum ne gerek var ya 20 bin 30 bin TL'lik telefonlara, ameliyat önceside borca girmeyin almanızı tavsiye etmem.

20 çekip 32 ödemek asla mantıklı değildir. Eğer size yeten bir telefonunuz varasa boşvermenizi öneririm. Acil şifalar dilerim.
24k faizlerle birlikte.
Aldığınız aylık maaş Iphone 13 parası ediyorsa mantıklı. Yada Iphone 13 sizin işiniz için gerekli bir cihazsa yine mantıklı
Oyle bir maaş olan zaten boyle sormaz diye düşünüyorum. Öğrenciyim part time çalışıyorum aylık odeme 1900 olucak kredi ödemesi onu odeyebilirim sıkıntı olmaz.

Değmez. İlla da çok iyi telefon istiyorsanız Samsung'un S22 serisine bakın. (kredi çekecekseniz onlara da bakmayın.)
Telefon almam lazım kredi cekmem kesin S22 serisi 2 yıl sonra yavaşlama sıkıntı olur mu onu bilemiyorum, güven vermiyor.

24k faizlerle birlikte.

Oyle bir maaş olan zaten boyle sormaz diye düşünüyorum. Öğrenciyim part time çalışıyorum aylık odeme 1900 olucak kredi ödemesi onu odeyebilirim sıkıntı olmaz.

Telefon almam lazım kredi cekmem kesin S22 serisi 2 yıl sonra yavaşlama sıkıntı olur mu onu bilemiyorum.
Samsung cihazlar kolay kolay yüz üstü bırakmaz, hele amiral gemileri 5-7 arası rahat gider muhtemelen.

24k faizlerle birlikte.

Telefon almam lazım kredi cekmem kesin S22 serisi 2 yıl sonra yavaşlama sıkıntı olur mu onu bilemiyorum. Güven vemiyor.
Daha düşük modellere bakın öğrencisiniz almak çok büyük hata olur, mantıklı düşünün.

Bende 13 var güzel cihaz imkanın varsa al 14 çıkınca 13 fiyatı 24 25 ka görür. Zam gelecek.
Bende boyle olacagına eminim zaten. Türkiye'de zaten yine zam gelicek o ayrı mevzu Apple indirim yapsa dolar artıyor. Fotograf cekmek on planda benım için. S22 güzel ele güzel oturuyor evet ama o da uctu gitti.

Bir ürün size aşırı pahalı geliyorsa muhtemelen sizin için üretilmiyordur diye bir söz var. Cep telefonu gibi basit bir cihaz için kredi çekmek saçmalık ötesi. Bu telefon bir yatırım aracı değil veya spesifik olarak bu model sana doğrudan kazanç sağlamayacak. Bana göre alacağın telefonun fiyatı aylık gelirini geçmemeli. Apple fiyatlandırmaları şu anda aşırı uçuk seviyelerde. Daha uygun bir model bakmalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı