iPhone 13 ile iPhone 16 takası mantıklı mı?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim telefonum iPhone 13. Pil sağlığım %88 ve herhangi bir sorunu yok. Arkadaşım telefonunu değiştirecek ve benden iPhone 13 + 10-15 bin TL teklif etti. Onun telefonu iPhone 16 ve herhangi bir sorunu yok. Pil sağlığı ise %98 civarı ve orijinal. Sizce bu mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim telefonum iPhone 13. pil sağlığım %88 ve herhangi bir sorunu yok. Arkadaşım telefonunu değiştirecek ve benden iPhone 13 + 10-15 bin TL teklif etti. Onun telefonu iPhone 16 ve herhangi bir sorunu yok. Pil sağlığı ise %98 civarı ve orijinal. Sizce bu mantıklı mı?

Arkadaşınız toplama cihazla vesaire sizi gagalamıyorsa direk yapın düşünmeden bayağı iyi fırsat.

Arkadaş 17'ye geçecek hocam. Ekonomik durumuda var. O yüzden ucuza veriyor. Benim telefonu nakit olarak 30 bine alan bir yer buldum. Onun ustune 10-15 daha koyup almayı düşünüyorum.

Hocam piliniz 88 biraz az kim 30 bine alıyor? 30'un üstüne 10 15 de eklesenizde IP 16 98 pilli cihaz alamazsınız temiz olarak. Arkadaşınız bayağı ucuza takas istiyor.

Hocam piliniz 88 biraz az kim 30 bine alıyor? 30'un üstüne 10 15 de eklesenizde IP 16 98 pilli cihaz alamazsınız temiz olarak. Arkadaşınız bayağı ucuza takas istiyor.
dediğim gibi arkadaşın ekonomik durumu elverişli. Bende arkadaşı olduğum için böyle bir kolaylık sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı