eegemenn Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 0 aldığım iPhone 13 cihazında yan düğme ve ses tuşları bazen çalışıp bazen çalışmıyor telefonu kapatamıyorum. Çözümü nedir?
0 aldığım iPhone 13 cihazında yan düğme ve ses tuşları bazen çalışıp bazen çalışmıyor telefonu kapatamıyorum. Çözümü nedir?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 9 Eylül 2024 #2 eegemenn dedi: 0 aldığım iPhone 13 cihazında yan düğme ve ses tuşları bazen çalışıp bazen çalışmıyor telefonu kapatamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kılıfsız kullandığınız halde böyle bir sorun mu oluyor? Artı 0 Eksi
eegemenn dedi: 0 aldığım iPhone 13 cihazında yan düğme ve ses tuşları bazen çalışıp bazen çalışmıyor telefonu kapatamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kılıfsız kullandığınız halde böyle bir sorun mu oluyor?
KS KS eegemenn Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 V. Scaletta dedi: Kılıfsız kullandığınız halde böyle bir sorun mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam buraya konu açtığımı dahi unutmuşum telefon fabrika hatalı çıktı şu an garantide bakalım yüksek ihtimalle değişim yapılacak Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Kılıfsız kullandığınız halde böyle bir sorun mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam buraya konu açtığımı dahi unutmuşum telefon fabrika hatalı çıktı şu an garantide bakalım yüksek ihtimalle değişim yapılacak