IPhone 13 Mini almaya değer mi?

Bütçe
30000
Bu kadar asla hak etmez denmesini anlayamıyorum zaten cihaz iPhone ucuz olması beklenilemez çok da oyun oynayan niri değilim PUBG falan sevmem de şu zamana kadar hep Android kullandığım için iPhone istiyorum o yüzden bakıyordum da minileride gömdükçe gömmüşler
Hocam Android'e alışıksanız iPhone pil ömrünü bariz hissedersiniz. Bir gün aktif kullanırsanız yetmeyecektir. Magsafe satmak için midir bilmiyoruz Apple çoğu konuda böyle kısıyor.

Bu kadar asla hak etmez denmesini anlayamıyorum zaten cihaz iPhone ucuz olması beklenilemez çok da oyun oynayan niri değilim PUBG falan sevmem de şu zamana kadar hep Android kullandığım için iPhone istiyorum o yüzden bakıyordum da minileride gömdükçe gömmüşler

Gömme sebepleri özelliklerinden ziyade fiyatları. Ne özellik sunuyor da 30 bin liramı alacak cebimden? IPhone'ların zaten kullanıcısı bellidir alan kişiler Android iPhone arasında çok kalmaz. Ama Android kasıyor iPhone kasmıyor iPhone geçeyim gibi bir düşünceniz varsa çok pişman olabilirsiniz 13 miniden sonra.

Hmm o kadar diyorsunuz. Var mı önerdiğiniz bir model bütçem yazıyor.

Android kısmında S24 alabilirsiniz. Kamerası ekranı vs derken 13 serisinden çok üstün bir telefon. 6 yıl da güncelleme alacak. iPhone kısmında 2. el 14'ten aşağısını almayın bence.

Eğer Bütçeniz 30.000 TL ise önerim S24 FE. 13 de alabilirsiniz fakat pil ömrü kısıtlı biraz. Sizin tercihiniz. Ben de olsam 13 miniye o parayı vermezdim.

hmm o kadar diyorsunuz. var mı önerdiğiniz bir model bütçem yazıyor.
Marka olarak Belkin alabilirsiniz. iPhone kablosuz şarj aletini Apple çıkarmadan önce Apple Store'da Belkin satılıyordu. Ancak orijinal Magsafe harici iPhone 13'ten de büyük ya da yakın boyutlu oluyor. Onu taşımak yerine 6,1" telefon almanız daha mantıklı.

Gömme sebepleri özelliklerinden ziyade fiyatları. Ne özellik sunuyor da 30 bin liramı alacak cebimden? IPhone'ların zaten kullanıcısı bellidir alan kişiler Android iPhone arasında çok kalmaz. Ama Android kasıyor iPhone kasmıyor iPhone geçeyim gibi bir düşünceniz varsa çok pişman olabilirsiniz 13 miniden sonra.

Android kısmında S24 alabilirsiniz. Kamerası ekranı vs derken 13 serisinden çok üstün bir telefon. 6 yıl da güncelleme alacak. iPhone kısmında 2. el 14'ten aşağısını almayın bence.
Eğer Bütçeniz 30.000 TL ise önerim S24 FE. 13 de alabilirsiniz fakat pil ömrü kısıtlı biraz. Sizin tercihiniz. Ben de olsam 13 miniye o parayı vermezdim.
peki 16e nasıldır hocam iş yapar mı 40k fiyat gördüm internette doğru mudur?

Peki 16e nasıldır hocam iş yapar mı 40k fiyat gördüm internette doğru mudur?

Dostum 16e yeni çıktı. Apple'ın yapay zeka özelliği de var bu telefonda. Küçük, kompakt bir cihaz istiyorsanız önerebilirim 16E'yi.

13 Pro kullanan bir arkadaşım var. Telefonu sürekli pil tasarrufunda kullanıyor. Pili 1 günü zor çıkarıyormuş.
Pil sağlığı düşmüş olabilir çok diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı