IPhone 13 Mini almaya değer mi?

Bütçe
30000
26 saatte varan pil ömrü var. iPhone 12'den 11 saat daha fazla pil ömrü veriliyormuş.

4000MAH bataryası var pil ömrü çok iyi hocam. 1 günden fazlasına da yeter.

E daha ne olsun hocam kamerasından da şüphe duymuyorum iyidir, tek merakım ekranı haç Hz? 60 yazan yerde var 120'de bir de 2 ay sonra alabilirim en erken maaşı bekliyorum acaba fiyat artar mı? Şunu düşünmekten bir şey alamıyor insan.

Hocam sizin cihazınızın parmak izi vs. sorunu var mı? Aynı redmiye Yepy bana 7k fiyat verdi de.
Kırılmaz cam kenarda çok ufak kırık vardı öyle girdim sisteme

E daha ne olsun hocam kamerasından da şüphe duymuyorum iyidir, tek merakım ekranı haç Hz? 60 yazan yerde var 120'de bir de 2 ay sonra alabilirim en erken maaşı bekliyorum acaba fiyat artar mı? Şunu düşünmekten bir şey alamıyor insan.
Azalır bence ve ekran 60 hz

16e kullanıyorum, sormak istediğiniz ekstra soru olursa cevaplayabilirim. Sadece pil konusuna cevap vereyim, günlük 6 saate yakın kullanımda 1.5 güne kadar götürüyor, ki ben şarj 20 seviyesindeyken şarja takıyorum öyle düşünün.

İşlemcide eleştirilen nokta A18 çipinin bir çekirdeğinin çıkarılmış olması, yapılan tesylerde 15 proya yakın sonuclar veriyor GPU kısmında, CPU kısmında 16e arayı açıyor.

Tek kamera olması biraz düşündürücüydü benim için satın alırken, gün ışığında gayet güzel çekiyor kamerasi fakat portre, sinematik mod gibi özellikler yok maalesef. Gece çekimi açık konuşucam iyi değil ama ufak bir ışık kaynağıyla bile güzel çekmeye başlıyor. Zifiri karanlıkta fotoğraf çekmeyecekseniz sorun yok gibi.

Benim gördüğüm eksiklikler telefonda magsafe yok ve ne olursa olsun tek kamera yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alıcaksanız bu videoya bir göz gezdirin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı