IPhone 13 Mini almaya değer mi?

Bütçe
30000
D
16E'yi işlemci yüzünden önermeyenleri vardı ama 40K edecek bir cihaz değil. İlla Apple olsun demediğin sürece önermem.

Aslında iyi bir işlemcisi var kişiden kişiye göre değişir. Ama cihaz bu sene çıktı.

40k ya alınacak en mantıklı iPhone. Tercih edilebilir, uzun yıllar üzmez. Tek eksisi tasarım ve kamera. Dert etmiyorsanız ne ala.
bana göre yeterince şık hocam ya kamera tasarımı beni pek bozmuyor açıkcası. kalitesi iyi olsun yeter tek eksisi kamera derken tasarımı mı yoksa kalitesi mi?

Pil sağlığı düşmüş olabilir çok diye tahmin ediyorum.

Onu kastediyorum zaten tahmin değil öyle.Yazılıma/donanıma güvenip 3 küsur kapasiteli batarya koyunca böyle oluyor bir süre sonra.

Asla hak etmez.

Forum'da genelde üst segment olmayan cihazlar beğenilmiyor onunla alakalı sanırım. Oyun oynamadığınıza göre tabi ki size yeter.
Valla hocam genel günlük kullanım için alıcam zaten almak istiyordum bir tane, tabii arada oyunda oynarımda asıl amacım o değil. pil ömrü falan nasıldır 16enin?

Onu kastediyorum zaten tahmin değil öyle.Yazılıma/donanıma güvenip 3 küsur kapasiteli batarya koyunca böyle oluyor bir süre sonra.
Evet bataryaları maalesef bir süre sonra öyle oluyor.

Valla hocam genel günlük kullanım için alıcam zaten almak istiyordum bir tane, tabii arada oyunda oynarımda asıl amacım o değil. pil ömrü falan nasıldır 16enin?
4000Mah bataryası var pil ömrü çok iyi hocam. 1 günden fazlasına da yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…